Svi su trljali oči kad su je ugledali na crvenom tepihu: Ćerka slavne manekenke "oživela" njen kultni autfit iz 90-tih

Tatjana Badarević Vesti 14.09.2024 11:50 0

Sve uspešniji model i glumica nosila je pripijenu belu haljinu koju je na dodeli Oskara 1993. godine nosila njena majka.

Kaia Gerber

Profimedia

 

Nije retkost da ćerke pozajme neki lep odevni komad iz ormara svojih mama. To je deo odrastanja. Kaia Gerber, ćerka supermodela Sindi Kraford to rado člni, a s obzirom na to koliko liči na mamu u mladosti, uvek izazove ogromnu pažnju. Tako je bilo i ovaj put, na premijeri filma "Shell" u kojem glumi s Elizabet Mos i Kejt Hadson, na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Autfit koji je Kaia izabrala za crveni tepih bio je posveta mami koja se, uz modeling okušala i u glumi, kako piše People.

Kaia Gerber

Profimedia

 

 

Sve uspešniji model i glumica, Kaia je izgledala kao slika i prilike majke u beloj Hervé Léger body-con dugoj haljni s izrezom u obliku srca. Takvu pripijenu haljinu je koja ističe obline, 1993. godine na dodeli Oskara, napravljenu posebno za tu priliku, nosila Sindi Kraford.

Haljinu je na osnovu Kainih želja i ideja odabrala stilistkinja slavnih Moli Dikson. I baš poput majke i Gerber je nosila bele cipele s visokom petom špicastog vrha. No, ni tu se ne završava ćerkina posveta majčinom modnom izboru jer je 23-godišnja Kaia pozajmila i nakit - vintidž ogrlicu i minđuše s dijamantima, te vintidž sat Omega.

Kaia Gerber

Profimedia

 

 

Gerber očigledno voli haljine iz vremena kada je njena majka vladala modnim pistama jer je dan pre, na premijeri drugog filma u kojem je imala ulogu, "Saturday Night" nosila crnu haljinu Done Karan s dubokim izrezom s početka 21. veka.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading