"Brinete, izbegavajte ove boje!" Istaći će sve vaše nesavršenosti na telu, umesto njih nosite ove nijanse

Tatjana Badarević Vesti 14.09.2024 15:25 0

Slavni frizerski brend otkrio je i šta nositi ukoliko imate tamniju put.

Brineta

Shutterstock

 

Kada je reč o brinetama, iz jednog od vodećih frizerskih brendova Jean Louis David ističu kako one imaju "određenu prednost u odnosu na plavuše."

Naime, brinete mogu nositi kraće i niže kombinacije bez straha od "otrcanog izgleda." Pri odabiru savršenog komada, potrebno je obratiti pažnju na ten kože i boju očiju. Da biste izbegli modne promašaje, iz brenda savetuju da držite odevni predmet ispod brade i pogledate se u ogledalo. Ukoliko boja ne posvetljuje vaš ten, istaći će vaše nesavršenosti. 

 

 

Ukoliko žene s tamnom bojom kose imaju porcelanski ten, potrebno je izbegavati naglašavanje ovog kontrasta presvetlim bojama. Klonite se pastelnih i belih boja, savetuju iz brenda. Umesto toga odaberite crnu, zelenu (boca ili kaki), crvenu (čak i bordo) ili električno plavu. Ove tamnije boje naglasiće vašu svetlu put.

Ako imate tamniju kožu, imate više izbora, stoga možete isprobavati sve - osim bež i smeđe boje. Tamne, jesenje nijanse dobro funkcionišu, kao svetlije nijanse. Ipak, preporučuje se izbegavanje nošenja potpuno crnog, kako ne biste izgledali previše formalno. Iako su crne pantalone u redu, ne bi bilo loše pozabaviti se ostatkom autfita.

Bonus video:

 

@najzena.rs Ove farmerke žene mesecima čekaju! 👖 Konačno su stigle u Srbiju! #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading