Bez blama prošetala u donjem vešu: Influenserka se pojavila na dodeli nagrada u šok izdanju, neki ovo ne bi nosili ni po kući

Vesti 12.09.2024 20:32 0

Njen nakit je bio jednostavan- odlučila se za satenske sandale sa potpeticom u beloj boji, belu šnalu i pirsing na pupku koji je odgovarao estetici autfita

Adison

Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Možda se sećate Natali Portman u ulozi Nine Sajers u filmu ,,Crni labud" zahvaljujući kojoj je osvojila Oskar. Influenserka Adison Rej je sada dala svoju interpretaciju belog labuda na ovogodišnjim MTV-im VMA nagradama, premda mu je dodala prizvuk plesačice iz Las Vegasa.

Adison je pokazala svoje definisane trbušnjake na crvenom tepihu u Njujorku, odlučivši se za beli brushalter i donji veš dizajniran od strane kreatorke Kler Salivan. Njena stilistkinja je bila Dara. 

Zahvaljujući tilu i perju, Adison je bila spremna da autfit prenese iz spavaće sobe na scenu. Dodala je gusti til na zadnji deo autfita, kao i perje koje je izvirivalo iz njenog brushaltera i sa struka kako bi imitirala labudovo perje.

Njen nakit je bio jednostavan- odlučila se za satenske sandale sa potpeticom u beloj boji, belu šnalu i pirsing na pupku koji je odgovarao estetici autfita.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

A ima li bolje mesto za nošenje donjeg veša od VMA nagrada? Tamo je Lil Kim nosila prekrivač za bradavice, a Lejdi Gaga prošetala crvenim tepihom u haljini od mesa? Iako se Adison Rej pokazala kao iskusna modna diva, što dokazuju njen ,,bullet" brushalter brenda Žan Pol Gotje i štikle brenda Vivijen Vestvud koje je nosila dok je pila kafu u Los Anđelesu, ovo je izgleda njen najhrabriji autfit ikada, navodi Vogue.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading