Strašno je tugovala jer nikada ne može nositi svoje dete: Ako zatrudni život joj može biti ugrožen

Nedeljko Tišanović Vesti 10.09.2024 12:52 0

Nije lako ovakve stvari prihvatiti...

Selena

Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Pevačica Selena Gomez otkrila je da nikada neće moći da ostane trudna, zbog brojnih zdravstvenih problema s kojima se suočava.

— Nikada nisam ovo rekla, ali, nažalost, ne mogu nositi svoju decu. Imam brojne medicinske probleme koji bi ugrozili moj život i život deteta. To je nešto zbog čega sam neko vreme tugovala —  izjavila je za Vanity Fair.

Onda se dotakla i toga da je izuzetno drago što danas postoje surogat majke i da se razmišlja i o toj opciji.

Jako se dobro nosim s tim. Smatram blagoslovom to što postoje divni ljudi voljni da učestvuju u surogatstvu ili usvajanju, što postoje te velike mogućnosti za mene. Zahvalna sam na alternativama za ljude koji silno žele postati roditelji. Ja sam jedna od tih osoba. Jedva čekam da vidim kako će taj put izgledati, iako će biti malo drugačiji. Na kraju dana, nije mi važno. Biće moje. Biće moje dete — ispričala je Gomez.

Selena Gomez je ranije otkrila da pati od lupusa, autoimune bolesti koja uzrokuje da imunološki sistem napada zdravo tkivo i koju nije moguće izlečiti, ali se može kontrolisati lekovima. Takođe, u svom dokumentarcu "My Mind And Me", Gomez je govorila o tome kako se bori s bipolarnim poremećajem. Pre dve godine, u intervjuu za The Rolling Stone, navela je da možda neće moći da ima sigurnu trudnoću zbog lekova koje koristi za lečenje bipolarnog poremećaja.

Pored toga, Gomez je već neko vreme u vezi s Benijem Blankom, producentom poznatim po radu na njenom hitu "Same Old Love", a zajedno su sarađivali i na pesmi "I Can’t Get Enough".

— On je potpuno svetlost u mom životu. On je moj najbolji prijatelj —  rekla je u novom intervjuu za Vanity Fair.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading