Danijela Dvornik otkako se preselila na ostrvo Brač, koristi svaki trenutak da svoje slobodno vreme provodi pored mora, da odmara i upija vitamin D. Međutim, ona pored "morskih" aktivnosti uživa i u vežbanju u teretani.
— Nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš i ne vežbaš, onda stvaraš naslage, a kad još dodamo i ono "baš me briga" i stres, zaboraviš na sebe — goorila je Danijela za hrvatski Story.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
— Nakon smrti Dina odlučila sam da se svakim atomom borim da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički. To mi je bilo od esencijalne važnosti. Ja sam inače kao mlada bila vrlo aktivna, plivala sam, skakala u vodu, plesala, planinarila. To mi je u krvi. I eto, vežbam već 12 godina, poslednjih nekoliko vrlo intenzivno. Pazim šta i kada jedem. Od vežbanja i dijete par meseci pre leta nema ništa.
Proteinski hleb po receptu Danijele Dvornik
Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je sa pratiocima podelila recept za proteinski hleb.
Sastojci:
- 135 g suncokretovog semena
- 90 g lana
- 65 g lešnika (badema ili oraha)
- 145 g zobenih pahuljica
- 2 kašike čia semenki
- 4 kašike psilijum ljuspica
- 1 kašika meda
- 1 kašičica soli
- 3 kašike maslinovog ulja
- 350 ml vode
Priprema:
Potrebno je da sve sastojke pomešate i dobro sjedinite. Nakon toga ih izlijte u pleh obložen papirom za pečenje i pecite ga 20 minuta na 180 stepeni. Nakon toga izvadite plen iz rerne okrenite hleb i pecite još 30 do 40 minuta.
Bonus video: