Bila sam na odmoru u Hrvatskoj i platila kaznu od 700 evra: Evo koju "fatalnu grešku" sam napravila, vodite računa o ovome

Jelena Vukelić Vesti 23.07.2024 11:25 0

"Imam upozorenje za sve koji dolaze na letovanje u Hrvatsku", napisala je ova devojka inače i poznata influenserka

Printscreen

Printscreen/TikTok

Isabel Lakin, australijska influenserka letovala je na Hvaru i u Dubrovniku, a svoje pratioce obavestila je o tome šta joj se dogodilo.

- Ako ne želite da dobijete kaznu od 700 eura, nemojte u bikiniju ići sa plaže, bez da obučete haljinu ili šorc i majicu preko. Uhvati će vas, ne žele da turisti to rade.  Znam nekoliko ljudi koji su se prošle godine 'opekli', tako da pazite šta radite - poručila je. 

 

@isabellelakinn Theres a “public indecency” fine for not wearing a cover up if you’re in certain populsr European towns like Hvar and Dubrovnik! #europe #traveltips #hvar #sailcroatia ♬ original sound - Isabelle lakinn

 

U komentarima su joj se javili brojni pratioci koji su posetili Hrvatsku, a koji nisu znali da takva pravila postoje. "Nisam imala pojma o ovome, bila sam u Hrvatskoj prošle godine. Hodala sam kroz grad u gornjem delu bikinija i suknji. Hvala Bogu pa nisam dobila kaznu", "Gledam ovo sad nakon što sam to nesvesno radila u Splitu... Na svu sreću nisam dobila kaznu", pisali su joj.

Jedna žena je napisala, kako su je, zbog toga što nije imala majicu, izbacili iz prodavnice, a onda se javio i jedan turistički vodič koji je napisao:  "Ovo je istina. Radim kao turistički vodič u Hrvatskoj. Ne biste trebali nigde da idete u bikiniju ili bez majice u gradovima. 

Komentari (0)
Loading