„Zaradim preko 2.000 evra“: Devojka kuva po kućama, i to gola, pare samo pljušte!

Vesti 07.07.2024 16:12 0

Devojka se dosetila da spoji lepo i korisno, i sada zarađuje ogromne pare.

kerolajn

Profimedia

Devojka koja se zove Kerolin, popularna je na društvenoj mreži Instagram, gde ima preko 2,5 miliona pratilaca. Dosetila se kako da iskoristi svoju lepotu da zaradi više novca. Sada kuva za svoje obožavaoce, a to po satu naplaćuje i do 2.700 evra!

Zavodljiva kuvarica

Kerolin dolazi da kuva u se*si izdanju, a priprema razne specijalitete. Njena jela, kao što je rižoto od tartufa, inspirisana su poznatim kuvarima. Ova 23-ogodišnja devojka ponosno pokazuje svoje raskošne atribute na društvenim mrežama tako što se slika u uskoj odeći i kupaćim kostimima.

kerolajn

Profimedia

 

Rado objavljuje i fotografije iz kuhinje, a jednom je tokom nabavke namirnica čak bila izbačena iz prodavnice, zbog golotinje. Tada je obukla teksas šorts koji je bio previše kratak, izgledao je kao tanga gaćiće, a uz njega beli top i japanke, pa su je ubrzo izbacili iz prodavnice, i to u njenom rodnom mestu.

kerolajn

Profimedia

 

Maltetiraju me zbog oskudne odeće

"Upravo sam došla iz supermarketa i maltretirali su me jer sam nosila ’prekratku odeću‘", požalila se tada na Instagramu. "Neki su ljudi gledali s predrasudama, drugi su me psovali i na kraju sam izbačena iz prodavnice. Mislim da je apsurdno da se prema nama ženama još uvek tako postupa samo zato što se oblačimo kako želimo. Mislim da sve ove uvrede imaju veze s ‘fobijom od zgodnih žena‘ s kojom se svakodnevno suočavam", dodala je.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading