Ostali smo gladni i promrzli: Skandal na venčanju poznatog para, "užas, otišao bih kući sve sa poklonom"

Slobodanka Ćorić Vesti 05.07.2024 14:40 0

"Mislim da bih otišao kući nakon 20 minuta, čak i bez ceremonije. Poneo bih poklon sa sobom", napisao je jedan korisnik

svadba običaji

Shutterstock

Dan venčanja predstavlja jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog para, ali to ne znači da bi trebalo zaboraviti na dobrobit svojih gostiju. Planiranje venčanja je kompleksan zadatak koji zahteva pažljivo razmatranje svakog detalja kako bi se osiguralo da svako uživa.

Jedan par, koji je inače dobrostojeći i iz viših krugova društva, kako se navodi i medijski su dosta eksponirani je, međutim, izazvao žestoke reakcije na internetu nakon što su njihovi gosti ostali gladni i smrznuti tokom ceremonije održane u hladnoći. Kako piše Mirror, mlada i mladoženja su se odlučili za zimsko venčanje u januaru kako bi uštedeli novac, ali nisu pristali na kompromise kada je u pitanju lokacija, što je dovelo do toga da su gosti morali izdržati niske temperature tokom ceremonije.

Jedna žena je na Redditu podelila svoje iskustvo sa ovog venčanja, opisujući kako su gosti stajali na hladnoći više od dva sata zbog kašnjenja ceremonije i toga što je mladencima trebalo dodatno vreme za fotografisanje. Nažalost, hrana koja je trebalo da bude poslužena nakon ceremonije, nije stigla sve do 17:30 sati, što znači da su gosti bili gladni čak nekoliko sati.

"Treća stvar koju su ovi mladenci uspeli da s*ebu tokom dana je, naravno, hrana", napisala je ta žena. "Nismo jeli do 17.30, i kad smo počeli, između svakog jela se dugo čekalo. Kasnije sam saznala da je to bilo jer su hteli više vremena za fotografisanje." Dodala je da su gosti čekali gotovo dva i po sata za ono što obično traje samo jedan sat. "Bilo je 20 sati kad smo konačno počeli da plešemo. Očigledno su želeli da usluga bude sporija kako bi napravili više fotografija, ali terati goste da sede i čekaju je jednostavno nepristojno."

Komentari na ovu objavu brzo su osudili par zbog njihovog nebrige prema gostima, sa mnogima koji su izrazili svoje nezadovoljstvo. "Mislim da bih otišao kući nakon 20 minuta, čak i bez ceremonije. Poneo bih poklon sa sobom", napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "Zvuči užasno. Ne mogu da verujem da su gosti morali da stoje napolju u januaru. Prosto bih otišao kući. Ti si bolja osoba od mene!"

Komentari (0)
Loading