Jedan od najstarijih očeva današnjice: Muž Kortni Kardašijan otkrio kako je biti tata na pragu šeste decenije, iskustvo je neverovatno

Vesti 05.07.2024 12:53 0

Barker kaže da ga je Roki podsetio koliko je dobro biti roditelj

Kortni

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Trevis Barker ponosan tata.

Bubnjar benda Blink-182 (48) je pričao kako se navikao na roditeljstvo nakon  što su prošle godine on i njegova žena Kortni Kardašijan dočekali njihovog sina Rokija (8 m.) 

„Najdivnija stvar koju možete da uradite u bilo kom trenutku u životu je da rodite bebu ili donesete ljudsko biće na ovaj svet“, kaže Barker, objašnjavajući da je prošao kroz „brzi kurs“ sa svojom pastorkom Atjanom De La Hojom (25), koja je ušla u njegov život kada je bila dete.

On dodaje da je „mnogo naučio“ kada se rodila njegova ćerka Alabama Luela Barker (18) i sin Lendon Barker (20) jer je između njih mala razlika u godinama.

Barker kaže da ga je Roki podsetio koliko je dobro biti roditelj.

„Volim što sam tata. To je moje omiljeno dostignuće, to mi je omiljena stvar koju radim svaki dan."

Kortni i Trevis su poželeli dobrodošlicu Rokiju u novembru prošle godine, a insajder je tada izjavio za People da je zvezda rijaliti TV-a bila presrećna zbog rođenja njihovog sina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

 

„Njena trudnoća je pred kraj dobila stresan obrt“, rekao je izvor. ,,Srećna je što sada može da prigrli svog dečaka. Oseća se tako blagosloveno."

Kortni (45) je pre porođaja morala da bude podvrgnuta hitnoj operaciji fetusa.  

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Roditelji mnogo toga moraju da znaju! Na konferenciji "Bezbedno i konstruktivno korišćenje digitalnih tehnologija", prisutni su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i izazovima u digitalnom svetu. #najžena #žena #digitalnetehnologije #konferencija #jelenatrivan #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading