"Ne treba mi bakšiš, dao si mi priliku za osvetu": Konobar otkrio kako kažnjava bahate mušterije, a kad čujete šta rade zgadiće vam se život

Tatjana Badarević Vesti 03.07.2024 12:43 0

Konobar Dilan Karino iz Teksasa otkrio kako kažnjava bahate i bezobrazne mušterije koje mu dolaze u restoran.

Dilan Karino

Printscreen/TikTok

 

Konobar Dilan Karino iz Teksasa objavio je video u kojem je otkrio kako se osvećuje bezobraznim i bahatim mušterijama. Objasnio je da neki gosti često ignorišu pravila pa, primera radi, sednu za prljavi sto umesto da čekaju da ih hostesa odvede do slobodnog stola.

Dilan je objasnio da u tom slučaju obično pusti goste da sede za prljavim stolovima oko 20 minuta dok ne upitaju zašto ih niko nije poslužio. Zatim se pretvara da nije imao pojma da čekaju jer su okruženi prljavim tanjirima. 

"Niko vam nije pomogao? Ima prljavih tanjira, o čemu pričate? Već ste jeli?" pita ih, a kad mu gosti kažu da nisu, on im odgovara: "Čekaj, jeste li vi ušli i sami seli i ni sa kim niste pričali? Tako ne funkcionišu restorani. Ustanite, moramo da razgovaramo s hostesom, sto se čeka 30 minuta." 

 

 

"Oh, žudiš za palačinkama ceo dan?"

Dilan takođe objašnjava da je unošenje vlastitih pića u restoran prilično loše ponašanje mušterija, koje on kažnjava tako što jelovnik za doručak odjednom neobjašnjivo postaje nedostupan. 

"Oh, žudiš za palačinkama ceo dan? Upravo nam je ponestalo smese. Doručak se završio pre šest minuta. Ne, ne možemo napraviti više. Hoćeš da ih uverim da bi trebali pripremati doručak nakon što smo završili s njim? Verovatno onda niste trebali da donosite vlastitu kafu", tumači. 

 

 

"Dao si mi nešto mnogo vrednije od novca - priliku za osvetu" 

Konobar je naglasio kako veruje da će se u komentarima naći oni koji će reći da mu ne bi dali bakšiš – i dodao da ga nije briga. 

"Kad se ovako ponašam, pretpostavljam da neću ni dobiti bakšiš. Zadrži svojih šest dolara, ne trebaju mi. Dao si mi nešto mnogo vrednije od novca. Dao si mi priliku za osvetu", zaključio je. 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading