20:58 Ispovesti U restoranu sam dobila sam bakšiš od 1.000 evra: Kada sam pročitala šta piše na računu, došlo mi je da se ispovraćam
17:19 Ispovesti Dobila sam bakšiš od 1.000 evra: Kada sam pročitala šta piše na računu, život mi se smučio
12:23 Ispovesti Od bakšiša koji je dobila mogla je da kupi stan u Beogradu: Neverovatna priča Maje, koja je stjuardesa na luksuznom brodu
14:01 Ispovesti Tražio je da PLATI RAČUN, pa rasplakao konobaricu: Kada je pogledala šta joj je dao u ruku, istrčala je iz lokala
20:35 Poznati Raskrinkana Dženifer Lopez: Prava je ŠKRTICA, konobarima UZIMA bakšiš, a OVAKO dadilje prolaze kod nje!
13:59 Poznati Ispovesti KONOBARA koji su služili POZNATE: Ovaj GLUMAC je prava ŠKRTICA za bakšiš, evo šta kažu za Kejt Vinslet i Kristijana Ronalda
14:15 Ispovesti Konobarica je dobila BAKŠIŠ od 1.000 EVRA: Kada je pogledala šta piše na RAČUNU, izraz lica joj se POTPUNO PROMENIO
14:40 Ispovesti Konobarica dobila 1.000 dolara bakšiša, ali ŽIVOT joj se zgadio kada je pročitala poruku napisanu na RAČUNU
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju