Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : bakšiš

račun
20:58 Ispovesti

U restoranu sam dobila sam bakšiš od 1.000 evra: Kada sam pročitala šta piše na računu, došlo mi je da se ispovraćam

račun
17:19 Ispovesti

Dobila sam bakšiš od 1.000 evra: Kada sam pročitala šta piše na računu, život mi se smučio

Maja Bučanin
12:23 Ispovesti

Od bakšiša koji je dobila mogla je da kupi stan u Beogradu: Neverovatna priča Maje, koja je stjuardesa na luksuznom brodu

Tražio je da PLATI RAČUN, pa rasplakao konobaricu: Kada je pogledala šta joj je dao u ruku, istrčala je iz lokala
14:01 Ispovesti

Tražio je da PLATI RAČUN, pa rasplakao konobaricu: Kada je pogledala šta joj je dao u ruku, istrčala je iz lokala

Raskrinkana Dženifer Lopez: Prava je ŠKRTICA, konobarima UZIMA bakšiš, a OVAKO dadilje prolaze kod nje!
20:35 Poznati

Raskrinkana Dženifer Lopez: Prava je ŠKRTICA, konobarima UZIMA bakšiš, a OVAKO dadilje prolaze kod nje!

Ispovesti KONOBARA koji su služili POZNATE: Ovaj GLUMAC je prava ŠKRTICA za bakšiš, evo šta kažu za Kejt Vinslet i Kristijana Ronalda
13:59 Poznati

Ispovesti KONOBARA koji su služili POZNATE: Ovaj GLUMAC je prava ŠKRTICA za bakšiš, evo šta kažu za Kejt Vinslet i Kristijana Ronalda

račun
14:15 Ispovesti

Konobarica je dobila BAKŠIŠ od 1.000 EVRA: Kada je pogledala šta piše na RAČUNU, izraz lica joj se POTPUNO PROMENIO

Konobarica dobila 1.000 dolara bakšiša, ali ŽIVOT joj se zgadio kada je pročitala poruku napisanu na RAČUNU
14:40 Ispovesti

Konobarica dobila 1.000 dolara bakšiša, ali ŽIVOT joj se zgadio kada je pročitala poruku napisanu na RAČUNU

img
09. 05. 2025 08:34

ADMIRALBET VAM POKLANJA 50% BONUSA SVAKOG DANA

img
30. 04. 2025 14:21

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

img
15. 05. 2025 09:45

Siniša Mali „EXPO 2027 donosi Beogradu 1.500 stanova, škole i vrtiće, kao i najveći događaj u istoriji Srbije“

img
15. 05. 2025 09:44

GRAĐANI, ZAVIRITE U BUDUĆNOST! OBRATIO SE MINISTAR MALI: Predstavljanje makete EXPO 2027, evo kako će sve izgledati za dve godine (FOTO/VIDEO)

img
07. 05. 2025 12:36

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

img
18. 05. 2025 08:55

Vučić održao moćan skup u Nišu: Obratio se ogromnom broju ljudi i poslao bitne poruke (FOTO, VIDEO)

img
16. 05. 2025 15:29

VUČIĆ U TIRANI PATOSIRAO CRNOGORSKE MEDIJE Njegov odgovor se ori regionom, a u Crnoj Gori muk! (VIDEO)

img
18. 05. 2025 08:53

POGLEDAJTE, OVO JE TRENUTAK KADA JE VUČIĆ ZAGRMEO: Završili smo sa vašim zahtevima! (VIDEO)

img
16. 05. 2025 10:47

Neodoljiva ponuda! Nezaboravno beli pesak, tirkizno more afričkog Mediterana i All Inclusive već od 303€ – na samo dva sata leta od Vas!

img
16. 05. 2025 17:39

Italijanska kompanija „Valli Zabban SpA“ iskustva sa aerodromskih pisti i Formule 1 primjenjuju u Srbiji

img
18. 05. 2025 08:53

SRBIJA PRIPADA NAŠEM NARODU! Vučić: "Dosta je bilo, ne damo da nam unište Srbiju!" (VIDEO)

img
14. 05. 2025 06:51

Nemojte reći da je niste očekivali!

most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

Shutterstock
17:58 Dom i saveti

Ma kakva soda bikarbona i sirće, samo ovo: Evo kako da otpušite sudiperu, razlaže masnoću u sekundi, skida sve sa sifona

žena
14:41 Dom i saveti

Košta samo 15 dinara, a čisti celu kuću! Zaboravite hemiju, ova prirodna pasta skida kamenac, masnoću, otpušava odvod!

cveće
12:36 Dom i saveti

Prihrana za cveće od 2 sastojka: Imaćete najlepšu terasu u ulici, od ove mešavine buja kao ludo!

bašta
11:05 Dom i saveti

Zaštita bašte od životinja: Jedan predmet iz kuhinje će sprečiti mačke i pse da unište cveće i povrće

žena
10:19 Dom i saveti

Zaboravljena jela iz SFRJ: Dok smo jeli ovu „sirotinjsku“ hranu, nismo znali za alergije ni skupu medicinu

watch-icon

Preporučujemo

Horoskop
22:00 Horoskop

Jun je njihov mesec, kaplju pare sa svih strana: Ovaj znak će imati najviše novca u junu 2025. godine, prate ga još 3 znaka

ulje
21:26 Ispovesti

Umesto uljem, tiganj svi masovno podmazuju ovim povrćem: Jedni kažu da tako "blokiraju kalorije", drugi se smeju, procenite sami

Ruslana
20:59 Poznati

Osvojila je celu Evropu, a onda se povukla: Gde je i šta radi Ruslana danas, jedva ćete je prepoznati?

bolnica
20:28 Zdravlje

30 posto stanovništa ima ovo, ali niko ne ide kod lekara: Može se sa njim živeti, ali i bitno uništava živote ljudi

Šarlin
20:01 Lepota i Moda

Opet osvojila titulu "najtužnije" princeze? Šarlin od Monaka zasenila sve na inauguraciji pape Lava, ovu kombinaciju smeju da nose samo posebne žene

Printscreen/Youtube/Shakira
19:25 Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak, 19. maj: Lavovi posustaju pred novim izazovima, treba im podrška, kod Ovnova zdravlje odlično

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.