14:24 Poznati "Kao da će svake sekunde da naskoči na nju": Ljudi šokirani kako se slavna glumica ponaša u emisiji
15:10 Ispovesti Više nikada nećete gledati ugostitelje istim očima: Konobarica otkrila opaki trik kojim rasteruje goste
09:03 Ispovesti "Ne želimo goste koji će doći samo zbog besplatne hrane i pića": Buduća mlada kontroverznim stavovima razbesnela javnost
12:43 Ispovesti "Ne treba mi bakšiš, dao si mi priliku za osvetu": Konobar otkrio kako kažnjava bahate mušterije, a kad čujete šta rade zgadiće vam se život
19:34 Ispovesti Gosti u kafiću ne veruju šta gledaju: Uzela je dečkov telefon i ušla u poruke, njegova reakcija je zgrozila prisutne
13:33 Ispovesti Zbog SULUDIH zahteva ova nevesta je ostala bez PRSTENA: "Šta ti je bitnije, da ti muž bude srećan ili zabava i opijanje?"
17:05 Porodica Nakon što se gosti nisu pojavili na VENČANJU, mladenci su im PRIREDILI posebno IZNENAĐENJE
21:03 Porodica Zbog pet stvari će pomisliti da smo JADNI i bedni: Pojedinosti koje zgražavaju naše goste, a mi ih NE PRIMEĆUJEMO
09:37 Dom i saveti Ne budite GOST iz pakla: Ovo su pravila BONTONA koje smo davno zaboravili, evo kako pravilno da se PONAŠAMO kada odemo u tuđu kuću
17:25 Ispovesti NAJLUĐA pozivnica za SVADBU, ili koliko PARA, toliko MUZIKE: Da li biste se usudili da gostima postavite OVE uslove?
15:40 Dom i saveti TOPE se u ustiama: Verovali ili ne, DOMAĆICE SU provalile mafine od samo TRI sastojka!
16:25 Dom i saveti Kada odlazite u goste nikako nemojte doći PRAZNIH RUKU: Ako se vodite filozofijom "što više dajete, to više dobijate", onda će se ova VELIKODUŠNOST isplatiti
11:05 Zdravlje "Bila sam kao leš, pozdravila sam se sa životom": Doktor otkriva da ova smrtonosna bolest najviše kosi Srbe - prvi smo u Evropi, a evo šta je razlog
11:04 Poznati Ovo je biološki sin Anđeline Džoli i Breda Pita: Godinama ga niko nije video, a sada se pojavio s majkom na crvenom tepihu
10:40 Zdravlje Približava se vreme posta, a doktorka upozorava: Ovu vrstu ribe nikako ne smete da jedete, sadrži opasnu stvar, a Srbi se u njoj dave
10:15 Ispovesti Jedva izvukla živu glavu: Devojka se otrovala ugljen monoksidom zbog predmeta koji svi imamo, simptomi su jezivi
09:53 Dom i saveti Prozori će toliko biti čisti da ćete misliti da ih nema: Nikakve hemikalije, nikakvi štetni mirisi, samo jedan prirodni sastojak koji je pravo čudo