Kako se usuđuješ? Mlada ima sramnu molbu za svadbeni poklon, žestoko je isprozivali zbog ove pozivnice

Vesti 11.06.2024 11:43 0

Ako ste pomislili da je venčanje u krizi, u pravu ste jer je mlada rekla da su već premašili budžet i da planiraju da novac nadoknade donacijama

Mlada

Shutterstock

Mlade ponekad imaju ukus koji mnogi ne mogu da razumeju.

Jedna buduća mlada je bila žestoko kritikovana zbog njenog izbora pozivnica za venčanje. 

Ona se obratila Fejsbuk grupi posvećenoj budžetima za venčanja kako bi pitala koji je najbolji način da zatraži novac od zvanica, s obzirom da već šest godina gradi život sa verenikom i oni zajedno imaju trogodišnje dete.

,,Preskočili smo ostale korake i ostavili venčanje na kraju, te nam zato nisu potrebni pokloni za venčanje" , objasnila je.

Kasnije je otkrila da je par planirao da u oktobru organizuje tematsko venčanje posvećeno Velikom Getsbiju pomešanim sa estetikom mračne šume.

Mlada

Shutterstock

 

Par želi da se venča na farmi u Alabami, i sada kada se datum približava, njoj je teško da traži od zvanica da im daju novac 

Ona sada pita koji bi bio najbolji način da sroči njen zahtev.

,,Problem mi je da im kažem da nam nisu potrebni pokloni za venčanje, već da bismo želeli novac za medeni mesec. Osećam se zbunjeno i ne želim da zvučim grubo. Molim vas da mi pomognete."

Ako ste pomislili da je venčanje u krizi, u pravu ste jer je mlada rekla da su već premašili budžet i da planiraju da novac nadoknade donacijama.

Početna verzija njene pozivnice glasi: ,,Umesto poklona za venčanje, mlada i mladoženja vas mole da poklone usmerene ka njihovom budžetu za medeni mesec."

pozivnica

Printscreen/Facebook

 

Međutim, neki su je javno prozvali u grupi koja ismejava venčanja.

Jedna osoba je napisala: ,,Nemoj da tražiš ni novac ni poklone. Ne postoji pravi način da tražiš novac ili poklone. Kraj priče."

Druga je rekla: ,,Nije lako tražiti novac na pravi način. Ili ne napravi listu želja i onda će ljudi morati da nagađaju, ili napravi listu koja sadrži dve stvari koje vam zaista trebaju."

Neko je sugerisao: ,,Nije lako. Nemoj ništa da govoriš. Samo ubeci karticu sa pozivnicom koja na sebi ima link i ,,QR" kod koji vodi do budžeta za medeni mesec."

Dok su ostali raspravljali o temi traženja novca, neki su istakli da je pozivnica sročena na pravi način i da nema ništa loše u njenom zahtevu, navodi Tyla

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading