Najava svadbe para koji je ganuo srca ljudi u Srbiji: Ljubavna priča Jure i Vere dobila filmski obrt

Slobodanka Ćorić Vesti 05.06.2024 14:17 0

Slobodan Jurišić Jura, nekadašnji bubnjar legendarne "Ju grupe", pronašao je svetlost u trenucima tame nakon što je na društvenim mrežama zatražio pomoć zbog krađe koja ga je zadesila

slobodan jurić

Printscreen/Radio DIR

Slobodan Jurišić, poznat kao Jura, s partnerkom Verom Đedović, živi u predivnoj kući od 200 kvadrata u Banatskom Despotovcu. Nakon što su mu ukrali 90.000 evra, par je bio primoran da živi u trošnoj kući u Perlezu, bez struje i vode.

Međutim, Vera mu je pružila podršku i ljubav, dočekavši ga nakon Jurišićeve objave na društvenim mrežama. Sada uživaju u harmoničnom životu, deleći zajedničke trenutke ispunjene ljubavlju i razumevanjem. Jura je izrazio svoje zadovoljstvo novim životom, ističući koliko mu je razlika u životu od tada do sada neizmerno velika. Vera, s druge strane, ističe sreću koju joj je Jura uneo u život. Njihova ljubavna priča, ispunjena podrškom i razumevanjem, pokazuje snagu istinske ljubavi koja može prevazići sve šta ih čeka.

Slobodan je istakao kako je od svih žena koje su mu se javile nakon apela na društvenim mrežama, izabrao Veru jer je imala nešto posebno u glasu. Vera je bila pevačica, što mu je ulivalo poverenje da je prava osoba za njega. Nakon što su se upoznali, shvatili su da je njihova ljubavna priča nešto posebno. Vera je istakla da je primetila iskrenost u Jurišićevim suzama, što ju je dirnulo i privuklo.

Takođe, spomenula je da se oseća ispunjeno srećom od kako je Slobodan u njenom životu, te da je njihova veza donela radost u njene dane. Jura je takođe potvrdio da ih možda čeka svadba u budućnosti, ali da nisu žurili s tim jer žele da uživaju u sadašnjosti. Oboje su se složili da je njihova veza nešto posebno i da će trajati dugo vremena.

Slobodan je izrazio zahvalnost svojim prijateljima, kolegama iz muzičke industrije i bendovima koji su mu pružili podršku u teškim trenucima, posebno ističući pomoć koju je dobio od bivših članova "Ju grupe" i Đuleta iz Van Goga. Takođe je naglasio da su svi koji su mu pomogli u ovim teškim trenucima za njega pravi kraljevi, a svi ti gestovi dobrote ostaju trajno urezani u njegovom sećanju kao svetla tačka u mračni trenucima.

 

Komentari (0)
Loading