Rođena sestra me mrzi: Otkrila sam njenu tajnu, naši roditelji zato sada ne pričaju sa njom, jesam li pogrešila?

Vesti 04.06.2024 16:35 0

Žena je potom objasnila da su njeni roditelji potrošili ogromnu sumu novca na njihovu proslavu veridbe, te da je zbog toga situacija komplikovana

žene

Shutterstock

Žena je dobila podeljena mišljenja na internetu nakon što je podelila kako je njena porodica zahvaljujući njoj otkrila za tajno venčanje njene sestre.

Anonimna žena je otišla na Redit kako bi potražila savet i saznala da li je ispala loša osoba.

Rekla je: ,,Ja, (žena od 25 godina) sam odrasla u bliskoj porodici gde delimo sve jedni sa drugima. Moja starija sestra, Lili (28) je uvek bila zlatno dete. Ona je pametna, lepa, i praktično sve što ja nisam.

,,Lili se tokom prethodne godine zabavljala sa dečkom po imenu Mark (30), i njihova veza je bila prilično ozbiljna. Prošlog vikenda sam slučajno saznala da su se tajno venčali pre dva meseca.

,,Pitate se- Kako sam saznala" Pa, videla sam njene fotografije sa venčanja na njenom Instagram nalogu, sa kog je zaboravila da se izloguje dok je koristila moj laptop."

Onda je nastavila: ,,Bila sam šokirana i povređena jer nije ništa rekla ni meni ni roditeljima.

,,Kada sam joj to predočila, Lili me je preklinjala da ne govorim nikome o tome jer su ona i Mark želeli da to urade u tajnosti. Planiraju da organizuju veliku ceremoniju za sve."

svadba

Shutterstock

 

Žena je potom objasnila da su njeni roditelji potrošili ogromnu sumu novca na njihovu proslavu veridbe, te da je zbog toga situacija komplikovana.

,,Ne mogu da podnesem činenicu da su potrošili sav taj novac na nešto što se već desilo", nastavila je ona.

,,Zato sam im rekla. Pomislila sam da zaslužuju da znaju istinu."

,,Bili su razočarani i osećali su se iznevereno, kao što sam i očekivala. Otkazali su zabavu, i porodica je sada u rasulu. Moji roditelji jedva da govore sa Lili, a ona je besna na mene jer sam otkrila njenu tajnu. Tvrdi da sam uništila sve i da sam derište željno pažnje.

,,Neki kažu da sam uradila pravu stvar, dok drugi misle da sam prešla granicu. Ja sam iskreno mislila da sam spasila roditelje sramote i finansijskog gubitka. Ali sada nisam potpuno sigurna", zaključila je.

Ona je potom upitala čitaoce da odluče ko je kriv- ona, ili njena sestra, prenosi Tyla.

Jedna osoba je napisala: ,,Izvini ali ti si kriva. Zvuči kao da si želela da dobiješ priliku da postaneš miljenica (s obzirom da si pomenula da je ona zlatno dete) pa si joj zato podmetnula nogu pre nego što si joj dala priliku da im sama ispriča."

Druga je rekla: ,,Tvoja sestra je odrasla. To je pravo vreme da bude zrela i iskrena prema svojoj porodici po pitanju onoga što stvarno želi, a ne da laže sve i na kraju ih povredi. To što je ona rekla ljudima ih nije povredilo, već je laž izazvala bol."

Treća je dodala: ,,Zapravo su svi u celoj priči krivi. Dete kojemu je bila potrebna tajna. Sestra koja je imala potrebu da je otkrije. Roditelji kojma je bila potrebna proslava veridbe." 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading