Svet se raduje: Megan Markl i princ Hari slave 6. godišnjicu braka, evo kako je izgledalo njihovo venčanje

Vesti 19.05.2024 21:08 0

Megan je nosila elegantnu haljinu Stele Makartni za tu priliku, a Hari smoking

Megan Markl i Hari

EPA

Srećna godišnjica Megan Markl i princu Hariju!

Ubrzo nakon povratka u Kaliforniju nakon trodnevne posete Nigeriji, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa obeležili su šest godina braka 19. maja.

Megan (42) i Hari (39) imali su svoje kraljevsko venčanje 19. maja 2018. u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor.

Kraljevsko venčanje

Ceremoniji iz bajke prisustvovali su porodica i prijatelji para među kojima su kraljica Elizabeta, princ Filip, budući kralj Čarls, buduća kraljica Kamila, princ Vilijam i Kejt Midlton.

Meganina majka, Dorija Ragland, prisustvovala je događaju i izašla iz crkve ruku pod ruku sa novim svekrom svoje ćerke, koji je vodio Megan niz prolaz tokom ceremonije.

Posle crkvene službe, Megan i princ Hari su se provozali konjskom zapregom oko Vindzora kako bi pozdravili gomilu okupljenu duž ulica. Zatim su imali popodnevni prijem u Dvorani Svetog Đorđa pre nego što su promenili odeću.

Megan je nosila elegantnu haljinu Stele Makartni za tu priliku, a Hari smoking.

 

 

Opuštena atmosfera

U filmu ,,Hari i Megan", objavljenom u decembru 2022., par je podelio nikada ranije viđene fotografije svadbenog veselja, uključujući njihov prvi ples kao muž i žena u filmu „Zemlja 1000 plesova“ Vilsona Piketa.

,,Samo sam zaista želela da muzika bude zabavna. Čak i naš prvi ples", rekla je Megan u seriji.

Izvor je tada izjavio za People: „Bila je to velika plesna zabava, svi su se opuštali i uživali. Bila je to zabavna noć i uopšte nije bila napeta.“ 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading