Šta tražiš u tom braku? „Nisam imala odnose sa suprugom 10 godina, a ovo je razlog“

Vesti 13.05.2024 13:01 0

Jedna žena je ispričala da nije imala intimne odnose sa svojim suprugom godinama, jer je ona tako odlučila.

žena

Shutterstock

Kada se u braku desi prevara, da li treba odmah otići i tražiti razvod, zapitala se žena koja ima 42 godine. Ona je za savet pitala psihologa novina „The Sun“. Žena koja je želela da ostane anonimna ispričala je da je još pre 10 godina oprostila svom suprugu aferu s drugom ženom. Jedini razlog što mu je to oprostila bila su, kaže, deca, ali on to ne zna već misli da ga voli i da su se stvari mogle popraviti.

"Sve sam radila za njega, čak sam brinula i za njegova dva sina iz prvog braka. Prevaru sam oprostila samo zbog dece, ali već 10 godina nismo imali intimne odnose. On to stalno pominje, dodiruje me, pokazuje interes, ali ja jednostavno ne mogu da se opustim", napisala je. "Ne privlači me više zbog toga što je uradio", napisala je žena psihologu novina Didri Sanders.

Psiholog je prvo upitala šta žena ima od tog braka. "Nije trebalo da vara, za to nema izgovora, ali šta ti radiš i dalje u tom braku? Ne privlači te, ali osećaš li da ga voliš? Ako je odgovor da, onda se vredi boriti", kaže stručnjak. "Pronađi neki trenutak i reci mu da nisi srećna i da bi bilo dobro da zajedno posetite bračnog savetnika", dodala je.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading