Uvek to rade ranjivim ljudima: Psiholog otkrila alarmantan znak da imate posla sa opasnim manipulatorom

Olja Jelić Vesti 01.05.2024 21:19 0

Psiholog je otkrila koji je to znak koji upozorava na propast veze, a mnogi ga ignorišu

Psiholog

Printscreen/TikTok

Tiktokerka Frančeska, koja ima diplomu iz psihologije sa Sveučilišta City u Londonu, sa svojih 1.3 miliona pratilaca redovno deli savete o poboljšanjima u sopstvenom razvoju i vezama, a u jednom je videu otkrila zabrinjavajući znak u vezama koji većina ljudi ignoriše.

Frančeska je objasnila kako već u samim počecima postoji jasan pokazatelj da je veza osuđena na propast.  

Previše, prerano 

"Previše davanja na početku, velike izjave ljubavi prerano. Znam da je ovo dobar osećaj, ali to takođe znači da osoba nema granica i da ne zna kako da uspostavi zrelu emocionalnu vezu jer je za emocionalnu intimnost potrebno vreme", objasnila je. 

 

 

 

Psihološkinja ističe da neko ko srlja u stvari ne zna da izgradi zdrave odnose, a ovakva emocionalna nezrelost može negativno da utiče na situacije. To takođe može da utiče na način na koji se osobe nose sa svađama, nesuglasicama i drugim okolnostima veze, što kasnije može dovesti do prekida veze. Sa njenom tvrdnjom složili su se mnogi tiktokeri, koji su opisali svoja negativna iskustva. 

"Uvek to rade ranjivim ljudima" 

"Ako daju previše, definitivno žele da manipulišu vama", "Uvek to rade ranjivim ljudima" i "Obasipaju te ljubavlju kako bi nakon toga mogli da te kontrolišu", neki su od komentara. 

BONUS VIDEO:

 

@najzena.rs Zašto su sve češći brakovi gde su muškarci mlađi, a žene starije? #najzena #zena #ljubav #brak #muskozenskiodnosi #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading