Nije verovala u ljubav: „Do 32. godine se nisam poljubila, niti sam išla na ljubavne sastanke“

Vesti 13.02.2024 16:00 0

Posle neuzvraćene ljubavi, devojka se razočarala i nije izlazila na ljubavne sastanke 20 godina.

alora

Printscreen/Instagram

Alora Kempel ima 33 godine i radi kao marketinški stručnjak. Živi u Ročesteru, u Americi. Ona se prvi put poljubila tek sa 32 godine. Poslednjih 20 godina nije izašla na sastanak sa muškarcem, jer je izgubila veru u ljubav nakon neuzvraćene ljubavi u tinejdžerskom dobu.

"Mislila sam da sa mnom nešto nije u redu"

"Do 32. godine nisam otišla na ljubavni sastanak niti se poljubila. Nekako sam oduvek verovala da će me muškarci proganjati, ali to se nije dogodilo. Verovala sam da su žene te koje treba da budu ’ulovljene' od strane muškarca ili da će doći do nekog fatalnog susreta i dogodiće mi se ljubav, ali to se nije dogodilo. Mislila sam da sa mnom nešto nije u redu", priznala je.

 

 

Alora je energiju preusmerila na karijeru i putovanja, ali kad je napunila 32 godine, promenila je strategiju i odlučila da počne da izlazi s muškarcima, piše „The Sun“.

"U periodu između Božića i Nove godine grlila sam svog psa i mislila: 'Ako ništa ne preduzmeš, ništa se neće promeniti'. Iako sam volela svoj život, želela sam da pokušam da izlazim. Provela sam toliko godina brinući o tome šta će ljudi misliti o meni. Sabotirala sam samu sebe. Napokon sam opet skinula aplikaciju za upoznavanje i odlučila da pokušam", rekla je i objasnila kako je otišla na četiri sastanka i napokon upoznala posebnu osobu.

 

 

Poljubac za pamćenje

"Cilj mi je bio samo da izlazim i osećam se lepo, bez velikih očekivanja", objasnila je i otkrila kako je partneru priznala da se nikad nije poljubila ni išla na sastanke, ali da njemu to nije predstavljalo problem.  "Stvarno je pokazao poštovanje. S njim sam se prvi put poljubila i bilo je divno", priznala je.

Komentari (0)
Loading