Posumnjala sam da me muž vara: Pratila sam ga do hotela, a kad sam otvorila vrata videla je nešto sto puta gore

Jelena Vukelić Vesti 13.01.2024 18:59 0

Njegov izgovor je bio da ide u lov sa najboljim prijateljem, samo što se uvek vraćao kući praznih ruku

Depresivna žena

Shutterstock

Žena uvek oseti prevaru i kada želi onda to i otkrije. Ana se desilo baš to i ona je u videu ispričala kako je otkrila veoma šokantnu stvar. Njenu priču prenosimo u celosti.

– Moj muž je išao u lov sa svojim najboljim prijateljem, ali stalno se vraćao praznih ruku, pa sam počela da  sumnjam. dlučila sam da uzmem njegov samostrel i strele i sakrijem ih ispod njegovog sedišta, da vidim hoće li me pozvati i reći „dušo, gde si ih stavila, da li si ih dirala, da li sam ih ostavio kući..“. Kada je došao kući, reč nije rekao ni za samostrel, ni strele koje sam sakrila. I naravno, opet je došao kući praznih ruku.

Rešila sam da kada sledeći put ode u lov, uzmem decu i ostavim ih kod moje majke, ali i da stavim air tag (uređaj koji se koristi za praćenje telefona, ali može se korisiti i za druge stvari.) u njegov kamionet da bih mogla da ga pratim. Nije bio tamo gde je rekao da će biti već 200 milja (preko 320 km) u suprotnom pravcu i onda sam saznala da je u pitanju motel.

 

 

@wannaft_banana To be fair. He said he was going hunting never said what 😭😭😭😭#fyp #foryoupage #husband #men #women ♬ son original - massymoussi

 

 

Krenula sam za njim. Kada sam se parkirala, videla sam kola žene njegovog najboljeg druga. Osetila sam ruku na svom ramenu, skočila, a kada sam se okrenula, to je bila ona- žena najboljeg prijatelja mog muža. Pomislila sam odakle toj ženi hrabrost i počela sam da je optužujem zašto je sa mojim mužem u motelu i pitala sam je šta se dešava.

Rekla mi je da sačekam i da je auto dala mužu jer njegov kamionet ne radi. Ona je takođe sumnjičava jer njen muž ne ide nigde bez svog kamioneta, ostaje kući ako je pokvaren. Došle samo na recepciju i pitale u kojoj su sobi, zamolile smo ih da nam pomognu… Rekao je da to ne mogu da urade, a onda je Triša (žena najboljeg drugara mog muža) bila u fazonu da će mu dati 100 dolara, ako im kaže u kojoj sobi se nalaze.

Popele smo se stepenicama, stale ispred vrata, stavile ključ i otvorile najbrže što smo mogle i ostale potpuno šokirane onim što smo videle… Neću u detalje, ali samo zamislite 10 muškaraca i svi su iz našeg komšiluka, svi su goli i rade nešto što neću ni da izgovorim… Ona počinje da vrišti, ja sam u fazonu „gospode bože, ne mogu da verujem šta se dešava“, a moj, sada bivši muž, važio je za jednog od najhomofobičnijih ljudi koje sam ikad srela u životu - ispričala je žena šokantnu priču iz svog života.

Komentari (0)
Loading