Zaintirigirale su mnoge: Zbog videa ove dve prelepe žene digla se bura na mrežama, ko je majka, a ko ćerka?

Olja Jelić Vesti 03.01.2024 15:01 0

Mnoge su zaintrigirale i neki tvrde da uopšte nisu u srodstvu.

Mama i ćerka

Printscreen/TikTok

Mama i ćerka koje mnogo liče, slično se oblače, kao i ponašaju, sve više su popularne na društvenim mrežama. I u ovom slučaju je tako. Ova mama i ćerka će vas oduševiti i ulepšati vam dan svojom lepotom.

Devojka koja se zove Ališa objavila je jedan video i zaintrigirala mnoge na društevnoj mreži TikTok. Ona se snimila sa svojom mamom koja toliko izgleda mladoliko da ne biste ni shvatila da joj je majka. Ipak, s obzirom na to da je to napisala na videu, stvari su postale malo jasnije.

Na početku videu devojka se pojavljuje bez mnogo šminke i peva, a onda joj se u istom video snimku pridružuje i mama. Video nosi naziv "Mama i ćerka". U istom, sledi transformacija nakon što su obe našminkane gde se vidi koliko podsećaju jedna na drugu, skoro da ih je nemoguće razlikovati. Pune usne, iskren pogled i pokrivena kosa su deo promene koje su želele da pokažu.

 

 

 

Iz još jednog video snimka saznajemo da Ališa ima 20 godina, a njena mama 38.  To znači da je njena mama ostala trudna sa 18 godina. Danas, one su prijateljice koje toliko podsećaju jedna na drugu da se čak i slično oblače, te je fizička sličnost neosporna.

Zbog toga koliko joj je mama mladolika, mnogi tvrde da one uopšte nisu u srodstvu već da su drugarice.

"Ona ti nije mama", "Ovo je predivno", "Mama je baš zgodna i lepa", "Kako ona uspeva da izgleda ovako", "Ovo sigurno nije tačno", pisali su mnogi ispod videa koji je okačen na TikToku, prenosi Republika. 

Šta vi mislite, da li joj je zaista ovo majka?

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading