„Sada može da parira svojoj mami“: Za prvi rođendan poklonila ćerki minijaturnu torbu od 1.800 dolara i naišla na žestoku osudu

Olja Jelić Vesti 27.10.2023 11:16 0

Mama je podelila glamurozan i skup poklon koji je dala svojoj ćerki za rođendan.

Mama i ćerka

Printscreen/TikTok

Mama je podelila glamurozan i skup poklon koji je dala svojoj ćerki za rođendan.

Tiktokerka se našalila da svoju ćerku pretvara u mini modnu blogerku dajući joj Chanel torbu za njen prvi rođendan.  U svom videu, Insie je gledaocima dala uvid u ekstravagantnu zabavu koju je priredila za svoje dete.

Čučnula je, držeći ćerku i ružičasti balon u obliku nule.  Potom je njen muž je zatim ušao u kadar i zamenio balon drugim da bi pokazao da njihovo dete sada ima godinu dana. Dok je porodica pozirala zajedno, na stolu pored njih mogao se videti njihov ćerkin rođendanski poklon.

U drugom snimku, Insie je pokazala izbliza pogled na luksuzni dizajnerski predmet. Ona je svojoj ćerki poklonila Chanel torbu koja je veličine njenog dlana.

 

 

Mala crna tašna imala je poznati Chanel logo i odgovarajući zlatni kaiš sa lančićem. Iako Insei nije navela tačan komad koji je kupila, luksuzni brend prodaje sličnu torbicu za 1.825 dolara.  Nešto veće od toga su njihove mini torbe sa preklopom, koje se prodaju za 4.500 dolara.

Insei je rekla da je poklon kupila u Amsterdamu,kao i da je ova torbica dostupna samo u određenim regionima. Mlada ćerka TikTokera je pozirala sa svojim novim poklonom, prateći logo prstom.

„Sada može da parira svojoj mami“, napisala je Insei u naslovu svog klipa.

 

 

Jedan pratilac je rekao: „Ovo je tako slatko, svideće joj se dok odrasta. Kada bude starija, biće to posebna vintidž uspomena kao njena prva Šanel torba od mame“.

„To bi moglo da mi plati kiriju za dva meseca“, istakao je šaljivo jedan od pratilaca na TikToku.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading