"Srce mi se zgrčilo": Ćerka je smislila poseban poklon za majku, njena reakcija izaziva buru emocija

Olja Jelić Vesti 18.11.2023 11:48 0

Video jedne korisnice TikToka je postao viralan i izazivao je buru emocija

Mama

Printscreen/TikTok

Majka je najvažnija figura u našem životu. Ćerke naročito znaju koliko im je bitna tokom odrastanja i sazrevanja i kažu da je najteže kad mladi izgubimo majku, da nije tu kad nam je najpotrebnija. 

Video jedne korisnice TikToka je postao viralan i izaziva buru emocija u svakom čoveku. Ćerka je odlučila da iznenadi poklonom svoju mamu koji je i više nego dirljiv. 

U opisu videa je objasnila da je njena mama svoju majku izgubila jako mlada, sa samo 16 godina. Zato je želela da joj pokloni nešto što će je zauvek asocirati na nju, iako je prošlo mnogo godina od tada.

Naručila je digitalni portret svoje bake i celokupne porodice. Mami je uručila poklon koja je polako skidala ukrasni papir, a kada je ugledala portret nije mogla da obuzda suze. Emocije su je preplavile prisetivši se svoje majke. 

 

@majaveljko Nemogu da vam opisem koliko ste je usrecili. Hvala od srca ❤️ @AsheekPrints #portret #emotivno #poklon #majka #ljubav #digitalniportreti #fy #fyp #reakcija ♬ original sound - AsheekPrints

 

Ljudi su u komentarima pisali da je ovo nešto najemotivnije što su videli.

"Srce mi se zgrčilo", napisao je jedan komentator.

"Uff, rasplakala si me", dodala je druga korisnica.

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama Srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. 👸🏻 Druga naša „Naj mama“ je Nataša Gasenberger, ponosna majka sedmoro dece. Ova hrabra mama, objasnila nam je kakve sve izazove nosi svakodnevni život velike porodice. U intervjuu Nataša nam je otkrila i ko joj je pružio najveću pomoć I podršku dok su deca bila mala. 🙂 Priču sa Natašom pogledajte na našem portalu! #najžena #žena #najmama #mama #majke #jednajemajka #srbija #emisija #foryoupage #fypシ #majka ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading