"Služenje mužu i rađanje dece biće joj najveća radost": Rat na mrežama zbog ove mame i načina na koji vaspitava ćerku

Olja Jelić Vesti 08.12.2023 12:45 0

Iako je na svetu sve više feministkinja, Australijka Jasmin Dinis hvali se da je sušta suprotnost tom pojmu. Sebe opisuje kao "tradicionalnu suprugu koja ćerku odgaja da služi svojoj porodici i zavisi od svog budućeg muža".

mama i ćerka

Printscreen/TikTok

Iako je na svetu sve više feministkinja, Australijka Jasmin Dinis hvali se da je sušta suprotnost tom pojmu. Sebe opisuje kao "tradicionalnu suprugu koja ćerku odgaja da služi svojoj porodici i zavisi od svog budućeg muža".

"Želim da bude kao ja, umesto da stekne univerzitetsko obrazovanje ili sopstvenu karijeru", rekla je u jednom od videa koje je podelila na TikToku.

"Učim svoju ćerku da je sasvim prihvatljivo da zavisi od muškarca i da će joj služenje mužu i rađanje dece biti najveća radost", dodala je.

 

@jasminedinis2 In a world full of women teaching their children that their only goal is to go to university, get a good job and make money, I’m teaching my little girl to live a slow life, to be a biblical women that wants a husband & a beautiful family that she can serve daily. That joy comes from God & family, not from a career 🕊️🤍 #homesteading #tradwife #motherhood #foryoupage #stayathomemom #conservative ♬ original sound - Jasmine Dinis

 

Jasmin ima gotovo 150 hiljada pratilaca na TikToku i Instagramu, gde objavljuje isečke iz svog života te promoviše "tradicionalno majčinstvo i brak".

Mnogi je osuđuju zbog načina na koji odgaja svoju ćerku. Smatraju da svako, bio žena ili muškarac, mora da nauči da ne zavisi ni od koga osim o sebi.

"Nadam se samo da ćeš joj biti podrška ako odabere karijeru, a ne ono što si joj ti namenila", poručila je jedna osoba.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading