"Mrzim biti mama, nisam dobro": Žena šokirala javnost izjavom o deci, "želim samo pobeći i sakriti se''

Slobodanka Ćorić Vesti 26.12.2023 07:47 0

Dajem sve od sebe jer to je ono što trebam raditi. Ali ne preporučujem to nikome, kazala je

Deca koja se svađaju

Shutterstock

Ova žena je otvoreno govorila o majčinstvu i izjavila da mrzi da bude mama. I ne samo to, već je i majka dvoje dece Rej objasnila da nikome ne bi preporučila trudnoću. Tekst se nastavlja ispod oglasa Otvorio joj dušu Kao rezultat pritiska što je bila majka devojčice, mama je rekla da ponekad samo želi da pobegne i da se sakrije, prenosi The Sun. Govoreći o svom životu na društvenim mrežama, Rae je otkrila:

"Zapravo mrzim biti mama, nisam dobro. Dajem sve od sebe jer to treba da radim. Ali ne preporučujem nikome. Sve dok su vaša deca dobro negovana i voljena, to je zaista sve što je važno. Niko nije rekao da moramo da uživamo. Kada je reč o krivici i izgaranju, Rae je objasnila:

"Fizičke i emocionalne potrebe su ogromne. Samo želim da se sakrijem negde". Ako se pitate da li bi Rae ikada razmišljala o tome da ima još dece, rekla je: "Nikad više." TikTok snimak, koji je objavljen pod korisničkim imenom @_just_a_mama, očigledno je mnoge šokirao jer je brzo prikupio 11.700 pregleda.

Korisnici društvenih mreža su cenili Rejinu iskrenost i u komentarima govorili o svojim iskustvima majčinstva.

Jedna osoba je napisala: „Hvala što ste ovo podelili. Nisi sama. Ja sam najbolja mama jer moram da budem, ali ne uživam u majčinstvu.'' Rej je odgovorila: ''Moramo da uradimo ono što moramo.'' Drugi je prokomentarisao: ''Slažem se. Pogotovo kada imaš malu podršku.“

Treći je dodao: „Hvala vam puno na iskrenosti. Ne govori dovoljno mama o ovome.'' Neće ih dati na usvajanje Takođe, jedna majka je rekla: „Volim svoju ćerku, ali kada vidim trudnice, želim im svu sreću.“ Kao rezultat Raeinih tvrdnji, drugi korisnik je pitao: „Da li ste ikada razmišljali o tome da odustanete od svog deteta ili dece i date ih na usvajanje?" Međutim, uprkos njenim osećanjima prema majčinstvu, Rej je rekla: "Razmišljala sam o abortusu, ali ne i o usvajanju."


 
Komentari (0)
Loading