Fotograf slučajno na ulici zaustavio prelepu devojku: Kada je saznao da je rođaka ovog političara potpuno je zanemeo od šoka

Jelena Vukelić Vesti 17.09.2023 10:02 0

Edoardo Girardin, italijanski fotograf, zaustavlja ljude na ulici i puni svoj portfolio njihovim fotografijama. Tako je zaustavio i ovu predivnu devojku

Gadafi

Printscreen/TikTok

"Ja sam Aimani Gadaffim , mis Libije..." - rekla mu je.

Fotograf ju je upitao zašto je u Italiji, pa mu je otkrila da je došla na sastanak s magazinom Vogue. Edoardo Girardin, italijanski fotograf, zaustavlja ljude na ulici i puni svoj portfolio njihovim fotografijama. Ceo njihov razgovor podelio je na svom TikTok profilu.

 

 

Nije znao ko je ona, pa joj je prišao i zamolio je da je fotografiše, na što ga je 23-godišnja devojka pitala da li mu smeta to što je ona Mis Libije. Odgovorio joj je da mu je jasno kako je stigla do titule s obzirom na njenu lepotu. Snimak je do sada prikupio više od 62 miliona pregleda.

Fotograf ju je pitao zašto je u Italiji, pa mu je otkrila da je došla na sastanak s magazinom Vogue, nakon čega će putovati u Španiju. Misica mu je otkrila da studira medicinu.

"Često sam se borila protiv raka, sedam puta sam se borila protiv bolesti i rata, jer dolazim iz porodice Gaddafi i politički sam angažovana. Videla sam rat, bolest i žao mi je zbog njih. Ipak, drago mi je što mogu pomoći deci i onima kojima je pomoć najpotrebnija", rekla je fotografu.

Ispod snimka počeli su se nizati komentari oduševljenih pratilaca koji su je već proglasili pobednicom svetskog izbora.

Komentari (0)
Loading