"Ivana, Igor te vara sa Milicom": Mara šokirala objavom kada je javno raskrinkala preljubnika

Slobodanka Ćorić Vesti 15.09.2023 12:04 0

Zbog šokantnosti cele priče, rešila je da nepoštenog momka javno raskrinka, pa je sve detalje ljubavne drame objavila na svom "TikTok" profilu

devojka

Printscreen/TikTok

Devojka koja se na popularnoj mreži "TikTok" potpisuje kao Mara juče je podigla pravu prašinu kada je javno raskrinkala momka po imenu Igor, otkrivši da vara svoju devojku sa izvesnom Milicom.

Izvesna Mara saznala je za ljubavni zaplet u stilu španskih sapunica dok je, kako kaže, radila kardio na traci.

Zbog šokantnosti cele priče, rešila je da nepoštenog momka javno raskrinka, pa je sve detalje ljubavne drame objavila na svom "TikTok" profilu.

- Zamolila bih TikTok da učini svoju magiju. Uglavnom, sad sam bila u teretani, ne smem vam reći u kojoj, ali teretana je u Beogradu. Ukoliko se ti zoveš Ivana, a dečko se zove Igor, samo da znaš da već duže vreme vara sa Milicom. Tebe ne može da ostavi, nju voli. I poenta priče je ta da je Milica sada našla novog dečka i on je očajan i ne zna šta da radi. Hoće da je raskine s tobom, hoće da povrati Milicu. Ne znam šta se dešava. Uglavnom, moral ove priče, Ivana, raskini sa njim - poručila je devojka sa "TikToka".

Njena ispovest o prevari naišla je na veliki broj odobravajućih, ali i šaljivih komentara.

 

 

"Bravo, tako treba... Reci koja teretana, da i mi znamo, želimo nastavak priče, sad će i ovi nevini da nagrabuse..."

Video je samo u toku jednog dana postao viralan i pokupio na desetine hiljada pregleda. Kakav će rasplet biti, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)
Loading