Prelepu Srpkinju ljubomorna žena živu zapalila: Imala preko 200 operacija, a danas niko ne veruje kako izgleda

Slobodanka Ćorić Vesti 15.08.2023 13:44 0

Natali je, izbezumljena od ljubomore, uzela flašu i polila je medicinskim benzinom u nameri da joj, kako je tada rekla, "unište lepo lice"

dana vulin

Printscreen/Instagram

Pre 10 godina ceo svet je čuo za Danu Vulin, Australijanca srpskog porekla, koga je žena po imenu Natali Dimitrovska polila alkoholom po licu, kosi, grudima i stomaku, a zatim je hladnokrvno zapalila. Razlog za ovaj napad bio je taj što je Dana bila lepa i što je privukla pažnju muškaraca. Natali Dimitrovska, žena koja je napala Danu, smatrala je ovaj napad opravdanim jer je uhvatila svog muža kako razgovara sa Danom na kućnom okupljanju. 

Dana se te večeri odmarala kod kuće kada je došla Natali Dimitrovska sa drugaricom Danijelom. Natali je zahtevala da joj Dana kaže gde joj je muž, iako Dana nije imala nikakve veze sa njim. Natali je, izbezumljena od ljubomore, uzela flašu i polila je medicinskim benzinom u nameri da joj, kako je tada rekla, "unište lepo lice".

Dana nije htela da odustane

Protrljala ga je rukom, a zatim zamahnula tečnošću i prosula mi je po licu, rukama, grudima, svuda iznad struka. U sekundi me je zahvatila vatra, u sekundi je sve gorelo - ramena, stomak, grudi... Vatra se proširila na moju glavu, kosa mi se odmah zapalila, a dok sam pokušavavala da skinem tečnost sa lica , gorele su mi i ruke – napisala je je Dana u knjizi „Vrijedno borbe”.

Rekla je da se instinktivno bacila na pod i počela da se kotrlja, ali je vatru samo proširila na područje oko sebe: Bol je bio nepodnošljiv, ali kroz vrisku sam čula Natali i Danijelu kako beže i smeju mi se... Smejali su mi se dok sam gorela, a to je bilo još strašnije - nisu osećali kajanje... Kada sam konačno uspela da ustanem, vatra je bila još jača, nisam mogla ni misliti od bola. U panici sam se nagnula nad lavabo i pokušala da ugasim vatru tako što sam se polila – otkrila je Dana. Dana je nastavila da vrišti i doziva pomoć dok je njen pas plakao, takođe u agoniji. Bila je svesna da joj je hitno potrebna pomoć ili neće preživeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Vulin (@dana_vulin)

 

Njen oporavak je bio dug i bolan, a sve je prebrodila uz pomoć sestre Svetlane. Ipak, i posle svega, ova hrabra žena danas motiviše druge pokazujući da je sve moguće. Ono što mi se dogodilo bila je najokrutnija stvar na svetu, ali, nažalost, nisam smela da govorim zbog suđenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Vulin (@dana_vulin)

 

Sećam se da sam bila očajna, pa sada osećam odgovornost da podelim svoju priču, s obzirom da svi znaju šta mi se desilo, da podelim drugu stranu, da sam sve postigla i da je moj oporavak mnogo više od estetike – rekla je lepa Srpkinja jednom. Niko nije mislio da je fizički moguće da se toliko oporavi – rekla je Dana za „Dejli mejl Australija”. Ranije je sebe nazivala „savremenim Frankenštajnom“ i da je „hodaća reklama“ za čuda moderne medicine.

Inače, masku sa lica skinula je 2014. godine uživo na australijskom Kanalu 7, kada su milioni gledalaca nestrpljivo čekali da vide rezultate njene 30-mesečne borbe i njen novi izgled.

 

Komentari (0)
Loading