Milica se udala za milionera iz Kazahstana: Rodila mu je četvoro dece, krila ga kao zmija noge, ljudi mislili da je akrep, a evo kako izgleda

Jelena Vukelić Vesti 19.07.2023 11:37 0

Milica Polskaya sada je jedna je od najpraćenijih instagram i tik tok zvezda, a njen prilično buran život od samog početka intrigira javnost

Milica Polskaya

Printscreen/Instagram

Na trećoj godini Pravnog fakulteta, Milica je otišla da radi u Dubai. Zaposlila se u jednom kafiću, gde je radila za mesečnu platu od 750 dolara, plus bakšiš. Milica i napomenula da je pre odlaska u Dubai povećala grudi, a novac za to joj je dao njen deda.

Radila šest dana u nedelji po 14 sati dnevno, da bi na kraju dala otkaz jer više nije mogla da izdržo takav tempo. Baš pre samog otkaza dogodio se susret koji je celokupan njen život promenio apsolutno iz korena!

 

 

- Moj sadašnji suprug i ja smo se upoznali u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu - rekla je ona na svom jutjub kanalu.

- Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo igrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu "ona će meni da rodi sina" - ispričala je influenserka.

 

 

- Došao je sa ogromnim buketom cveća i ljubičastom kutijom sa slatkišima. Sastanak je trajao četiri sata. On nije znao engleski, ja nisam znala ruski i trebalo nam je da se jako dugo sporazumemo. Rukama, nogama, kako smo znali u tom trenutku. Obula sam neudobne cipele i krvarile su mi noge. Poljubili smo se tek na trećem sastanku, a ostalo je istorija - zaključila je Milica koja svakodnevno pratioce obaveštava o svom glamuroznom životu i koliko uživa u njemu.

 

 

Ona sada ima skladan brak u kojem je dobila i četvoro dece - Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. 

- Ne planiram još uvek ništa više da radim na sebi, ne želim da preterujem. Uradila sam nos, usne i grudi i trenutno sam zadovoljna svojim barbi izgledom - rekla je jednom prilikom i dodala da je pogađaju komentari da je sponzoruša jer je majka četvoro dece. 

 

 

Zanimljivo je da Milica nikad nije htela da pokaže svpog supruga, krijući ga kao zmija noge. To je pokrenulo spekulacije, dok su mnogi komentarisali da je njen muž dosta stariji od nje, te da zbog toga ne sme da ga pokaže. Međutim, njegove fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama, demantovale su glasine o njegovom izgledu.

 

 

Komentari (0)
Loading