Muškarac od 50 godina je osvojio srce Tine (19): Kažu da je ostarila preko noći, ali je i dalje jako lepa

Vesti 25.05.2023 19:45 0

Tina Kunaki prvi put se pojavila na nekom javnom događaju od vesti da se razvodi od 30 godina starijeg glumca Vensana Kasela

Muškarac od 50 godina je osvojio srce Tine (19): Kažu da je ostarila preko noći, ali je i dalje jako lepa

Profimedia

Nakon nedavnih glasina o potencijalnom razvodu Tine Kunake i Vensana Kasela, poznata manekenka gotovo da je nestala iz javnosti. Iako je bila aktivna na društvenim mrežama, izbegavala je crvene tepihe i paparace poput kuge.

O svojoj vezi s Vensanom nije se oglašavala, ali su mnogi primetili naznake da nešto nije bilo u redu. Međutim, danas je Tina Kunaka konačno odlučila da se pojavi na jednom od najvećih događaja - festivalu u Kanu, što je izazvalo ogromnu pažnju. Slavna manekenka je izgledala božanstveno "okovana u srebru", a njen izazovni izgled naglasio je njene zanosne obline.

Kosa joj je bila ravna i svezana u visok rep, a šminka je bila suptilna. Svoj izgled je upotpunila crvenim karminom, a modni kritičari su ocenili njenu kombinaciju s desetkama.

Što se tiče Vensana, poslednji put se pojavio u javnosti na promociji svog najnovijeg filma, nakon čega se povukao u ilegalu. Valja napomenuti da je njihov odnos već bio poljuljan kada je glumac izbrisao sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža.

Tina nije ni čestitala rođendan svom suprugu, a primećeno je da je i sama delovala zabrinuto i starije u nekoliko javnih pojavljivanja.

Iako je na društvenim mrežama pokušavala da ostavi drugačiji utisak, nije joj baš polazilo za rukom.

Mnogi su spekulisali da je razlog njihovog raskida bilo njeno slobodnije ponašanje s prijateljima, što je smetalo Vensanu. Dok je Tina putovala i provodila se na zabavama, kao i svaka mlada žena u dvadesetim godinama, Vensan je ostajao kod kuće i brinuo o njihovoj ćerki.

Tvrdi se da je Vensan pokušavao da je "obuzda" i veže za kuću, sve dok konačno nije "pucao". Međutim, Tina je u nekoliko navrata dala drugačiju perspektivu cele priče. Deljenjem određenih pesama dala je ljudima povoda da spekulišu da je upravo Vensan taj koji je vara, kao što je to nekada radio i sa Monikom Beluči.

 

Tagovi: #tina kunaki
Komentari (0)
Loading