Pogledao je u nebo i UKOČIO SE: Zastrašujući snimak postao je viralan na društvenim mrežama

Vesti 21.05.2023 17:30 0

Dramatični video iz Turske kruži internetom

Pogledao je u nebo i UKOČIO SE: Zastrašujući snimak postao je viralan na društvenim mrežama

Printscreen/Twitter

Vidimo kako je veliku sofu koja se nalazila na jednom od balkona nebodera ponela oluja koja je prolazila kroz grad. Pravo je čudo da nije došlo do tragedije.

Zastrašujuće scene odigrale su se u Ankari. Poslednjih dana u gradu su bili ekstremni vremenski uslovi sa olujnim udarima i obilnim kišama. Jedan od meštana je postavio šokantan video na kome možemo videti sa čime se trenutno suočavaju stanovnici grada od preko pet miliona ljudi.

Jedan stanovnik glavnog grada Turske uspeo je da uhvati trenutak kada je nalet vetra... "poneo" sofu sa balkona. Prema pisanju lokalnih medija, komad nameštaja se nalazio na 35. spratu nebodera.

Autor snimka je u intervjuu turskoj agenciji Demiroren Haber Ajansı rekao da usled pada komada nameštaja teškog nekoliko desetina kilograma niko nije povrijeđen. Štaviše, ni kauč nije bio mnogo oštećen, pa je prisvojio napušteni komad nameštaja i koristi ga.

Meteorolozi nemaju dobre vesti za Ankarance. Nevreme i obilne padavine nastaviće se i narednih dana u glavnom gradu Turske. Gradonačelnik grada Mansur Javas objavio je saopštenje na svojim društvenim mrežama, pozivajući stanovnike da budu oprezni.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading