Fanovi zabrinuti zbog SLAVNE pevačice: Imala je preko 100 kilograma, a sada je na rubu ANOREKSIJE

Vesti 13.04.2023 15:40 0

Džesika Simpson, bila je nekada prirodna lepotica i imala je mnogobrojne fanove širom sveta

Fanovi zabrinuti zbog SLAVNE pevačice: Imala je preko 100 kilograma, a sada je na rubu ANOREKSIJE

Profimedia

Svojevremeno je privlačila ogromnu pažnju u Holivudu, gradila pevačku karijeru, nizala nekoliko filmskih uloga, vodila nekoliko popularnih rijaliti programa. Pokrenula je i svoj brend odeće, a imala je i sreće u ljubavi. Ušla je u vezu sa bivšim fudbalerom Erikom Džonsonom, a potom i u brak u kome su dobili troje dece.

Ali postojala je i druga strana medalje. Iako je početkom 2000-ih bila velika zvezda, njena popularnost je počela da jenjava, a okrenula se alkoholu, što je u kombinaciji sa tri trudnoće rezultiralo dobijanjem viška kilograma. Uspela je da dostigne težinu od 110 kilograma pre nego što je odlučila da okrene novu stranicu. Za pomoć se obratila treneru Harli Pasternaku, uz čiju pomoć se bukvalno prepolovila i smršala čak 45 kilograma.

Govorila je i o svojih pet godina trezvenosti, odnosno životu bez kapi alkohola, a govorila je i o razlozima zbog kojih je počela da pije. Otvoreno je priznala da se okrenula alkoholu jer nije znala da se nosi sa slavom i komentarima mržnje na internetu.

Ali taman kada se činilo da je na srećnom i stabilnom mestu, ona je otišla u drugu krajnost i na poslednjim fotografijama izgleda veoma mršavo i mršavo, a pojedini fanovi su komentarisali da im se čini da je glumica na ivici anoreksije.

Džesiku su ranije prozivali da preteruje sa intervencijama i filerima, zbog čega se njeno lice toliko promenilo da je nekima teško da prepoznaju kao nekadašnju omiljenu devojku iz Holivuda.

Na društvenim mrežama, gde je veoma aktivna i svakodnnevno deli nove objave, često joj ostavljaju zabrinute poruke o zdravlju, a iako su se neki zapitali da li je njena ekstremna mršavost rezultat aplikacija za obradu fotografija, paparaco fotografije potvrđuju da nije i da glumica u stvarnosti izgleda isto (pre)mršavo kao i na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading