Majka MONSTRUM? Odvela je sina na LEČENJE, a onda su je brutalno optužili za mučenje

Vesti 05.04.2023 16:20 0

Sin 33-godišnje Bruk Atkins iz Australije rođen je sa ogromnim madežom na licu

Majka MONSTRUM? Odvela je sina na LEČENJE, a onda su je brutalno optužili za mučenje

Printscreen/Instagram

Žena je želela da učini sve da dečak bude zdrav i srećan, pa ga je odvela na lečenje. Nakon što su saznali za njenu priču, korisnici interneta optužili su 33-godišnjakinju da je majka monstrum. Nisu mogli da shvate zašto je želela da se otarasi belega na malom dečaku.

Mlada Australijanka naišla je na mnogo mržnje nakon što je otkrila tok lečenja svog malog sina. Dečak je od rođenja imao veliki madež na licu, koji je žena odlučila da ukloni laserom.

 

 

Korisnici interneta nisu mogli da veruju da je Bruk Atkins tako neodgovorna majka koja izgled deteta stavlja iznad zdravlja, a u tako mladoj dobi dečaka. Ova vrsta zahvata je veoma bolna, pa su mislili da pokazuju saosećanje prema detetu. Ispostavilo se da nisu znali celu istinu i presudili su majci ishitreno.

Pored svog neobičnog izgleda, rođeni znak je nosio zdravstvene rizike za mladog Kingslija. Mladež koji je prekrivao polovinu dečakovog lica bio je znak retke bolesti od koje je novorođenče bolovalo.

Sa samo 12 godina počela je da joj raste BRADA: Sada je prestala da se BRIJE i ostavila sve bez teksta

Ispostavilo se da je dečak bolovao od glaukoma i retkog poremećaja koji se zove Sterdž Veberov sindrom. Bolesti dijagnostikovane Kingsliju mogle bi da budu uzrok drugih oštećenja u funkcionisanju njegovog tela.

 

 

Mladež na licu malog dečaka mogao bi ga na kraju dovesti do potpunog slepila. Prema rečima lekara, to bi moglo da dovede i do razvoja epilepsije. Zbog svih ovih zdravstvenih rizika, 33-godišnja majka odlučila je da se podvrgne laserskoj terapiji.

Iako je žena naglasila da laserski tretmani nisu samo za uklanjanje belega, već i zbog zdravlja dečaka, dobila je mnogo uvredljivih komentara. 

Kingsli je izdržao bolne procedure. Nakon 20 bolničkih poseta za šest meseci, podvrgnutih laserskoj terapiji i drugim tretmanima, beleg je nestao, čime je izbegnut rizik od slepila ili epilepsije.

 

 

Australijanka je morala da donese tešku odluku sa čijim se posledicama bori do danas. Na sreću, dečak se normalno razvija.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading