Monika je ZAPROSILA svoju bivšu UČITELJICU: "Oduvek su me privlačili stariji ljudi, moja porodica me nikada nije razumela kao ONA"

Vesti 30.03.2023 17:30 0

Nakon mnogo godina, učenica je kontaktirala svoju bivšu učiteljicu ni ne sluteći šta će se desiti

Monika je ZAPROSILA svoju bivšu UČITELJICU: "Oduvek su me privlačili stariji ljudi, moja porodica me nikada nije razumela kao ONA"

Printscreen/TikTok

Monika Kečam (31) je zaprosila svoju bivšu bivšu učiteljicu Mišel Foster (56) i šokirala javnost tim potezom! Kako kaže, kada ih vide zajedno svi prvo pomisle da su baka i unuka.

Nakon 16 godina od mature, odlučila je da kontaktira Mišel, jer kako kaže, uvek joj se divila i na neki način volela. 


Dve žene su se ubrzo veoma zbližile, a nakon nekog vremena prijateljstvo je preraslo u ljubavnu vezu. Iako ni oni sami ne vide razliku u godinama kao problem, drugi ljudi često misle da je Mišel Monikina majka ili čak baka.

- U početku je ova dobra razlika najviše brinula Mišel, dok mene uopšte nije bilo briga. Oduvek su me privlačili stariji ljudi, privlače me stare duše, tako da mi godine nisu predstavljale problem – kaže Monika, ali ipak dodaje da je boli ako neko misli da joj je Mišel majka ili baka.

- Često me pitaju da li je to moja mama, pa sam dobila majicu na kojoj piše "Ne, to nije moja mama!“ Trudim se da ne razmišljam o tome, ali me takvo pitanje boli, ne shvatam zašto je to bitno ljudima - dodala je. 

- I još nešto što me stalno pitaju je jesam li bila zaljubljena u nju kad sam imala 13 godina. Naravno da nisam! Ona mi je bila učiteljica i to je bilo sve - kaže ona. 

Monika se javila svojoj učiteljici tokom jedne teške situacije u njenoj porodici. Njena porodica je verski nastrojena pa samim ti je burno reagovala kada im je otrkila da je gej. 

Kada su se ponovo sreli, otišli ​​su na ručak koji je trajao pet sati.

- Zbližili smo se i sprijateljili. Mogli bismo pričati o svemu. Obe smo prošle kroz težak period, pa smo se osećali dobro u društvu nekoga ko vas razume i sa kim možete biti ranjivi - istakla je. 

Obe žene su tada prekinule prethodne veze, a Mišel se tada razvela od tadašnje supruge. 

Monika je zaprosila Miše u sepemtru 2022. i planiraju da se venčaju u junu ove godine. 

Ipak po pitanju njihove veze svakodnevno dobijaju raznorazne uvrede i osude. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading