Buduća MLADA pokazala prsten, pa izazvala HAOS: "Daj to nekom detetu, izgleda kao kuglica za kupanje"

Vesti 24.02.2023 13:21 0

Većina žena zna koliko je važno da im se dopadne prsten koji im je verenik izabrao, jer će ga verovatno nositi svaki dan, a možda i do kraja života.

Prsten

Shutterstock

Kao i mnoge druge žene, jedna uzbuđena buduća mlada je fotografisala svoj verenički prsten, očigledno želeći da svima pokaže svoj sjajni novi komad nakita. Međutim, većina korisnika Fejsbuka nije reagovala kako je žena verovatno očekivala...

- Nisam još udata, ali moj prsten je konačno stigao i oduševljena sam - napisala je na Fejsbuku uz fotografiju prstena sa velikim ružičastim kamenom u obliku kruške i nekoliko dijamantskih kamenčića oko njega...

I nije morala dugo da čeka na reakcije. - Devojko, vrati ga u mašinu za žvake, daj to nekom detetu - poručili su joj oni koji misle da je prsten preterano drečav i kičast, a da nije ni pravi.

Buduća MLADA pokazala prsten, pa izazvala HAOS:

Printscreen/Facebook

 

 

- Fantastičan dodatak uoči predstojećeg filma o Barbi - dodali su.


- Apsolutno sam opsednuta ružičastom bojom i svime što ima veze sa Barbikom, ali i od ovoga mogu da se zagrcenm... - napisala jedna devojka.

 - Izgleda kao šumeća kuglica za kupanje - dodao je drugi, ali je bilo i onih koji su branili ženu.


- Sviđa se njoj i to je jedino bitno, neka se raduje - prokomentarisao je neko. - Iskreno, ako je zadovoljna, onda je prsten savršen! -zaključila je druga osoba.
 

Komentari (0)
Loading