Žene se masovno udaju za milionere iz Dubaija: Imaju para kao blata, a evo šta moraju da rade zauzvrat

Vesti 06.02.2023 12:57 1

Mnoge devojke koje su posećivale Dubai imale su negativna iskustva, a neke od njih su čak i bile robinje moćnim šeicima.

Žene se masovno udaju za milionere iz Dubaija: Imaju para kao blata, a evo šta moraju da rade zauzvrat

Printscreen/Instagram

Iako odgovor na pitanje zašto se žene udaju za milionere iz Dubaija, zvuči jednostavno, mnogi sumnjaju da ograničavanje slobode nije vredno tog novca. Ipak, postoje i one žene koje maksimalno uživaju u životu i kupaju se u luksuzu.

Jedna od njih je Soudi, žena milionera koja ne krije da joj dani prolaze doterujući se po kozmetičkim salonima i u odlascima u skupe restorane. Suprug Jamal redovno joj daje novac za trošenje kako bi finansirala luksuzni stil života, piše "The Sun".

Na društvene mreže skoro svakodnevno postavlja sadržaj koji ukazuje na to da živi na visokoj nozi, a video na kojem opisuje kako izgkeda jedno njeno veče izazvalo je lavinu komentara. Soudi je noć provela ispijajući koktele s 24-karatnim zlatom uz vrhunski obrok, a sve je platio njen suprug. Objavila je snimak s naslovom: "Tretman princeze je ono što mi treba."

 

"Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao će biti zauzet poslom pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon. On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Posle toga mi je rekao da želi da me iznenadi, pa smo se vratili kući i presvukli se", rekla je u videu.

 

Jedna od žena koja očigledno živi punim plućima u Dubaiju svakako je Soudi. Žena milionera  ne krije da joj dani prolaze doterujući se po kozmetičkim salonima i u odlascima u skupe restorane. Suprug Jamal redovno joj daje novac za trošenje kako bi finansirala luksuzni stil života, piše "The Sun".

Komentari (1)
Loading
Kimi
12.02.2023 14:08

Bravo indijanci samo ih vi reklamirajte pa neka se ugledaju deca sta su prave vrednosti.