Nakon vođenja ljubavi je dobila KOMPLIMENT a onda je OVO shvatila: Sve žene su se zgrozile, svi joj govore da BEŽI od njega!

Vesti 25.01.2023 23:00 0

Taman kada je pomislila da sve ide kako treba, jedna rečenica od dečka je grozila

Nakon vođenja ljubavi je dobila KOMPLIMENT a onda je OVO shvatila: Sve žene su se zgrozile, svi joj govore da BEŽI od njega!

Printscreen/TikTok

Svim ženama je jasno da muškarci vole da dele komplimente, ali ipak i kada je to u pitanju, trebali bi biti oprezniji sa tim, kada i u kom momentu ih govore.

Posle intimnih odnosa, oni vole da pohvale ženu kako je "dobra u krevetu", ali istina je da se sve pitaju šta to zaista znači.

Ipak, jedna od njih dobila je ovaj kompliment nakon intimnog odnosa, a svoju reakciju podelila je na mrežama.

Ona je na TikTok-u otkrila da joj je dečko usred ljubljenja rekao da je najseksepilnija žena sa kojom je bio u vezi. To joj je izmamilo osmeh, iako je priznala da ne veruje u takve izjave. Potom su prešli na aktivnosti ispod čaršava i taman kada se sve činilo da ide kako treba, ostala je zgrožena.

 

@nadinemilad Siggy freud was doing cartwheels in his grave frfr. I wish i were kidding. #fyp ♬ original sound - sissy

 

-Rekao mi je da je to najbolji odnos koji je imao, a samo posle par sekundi, dodao je da ga podsećam na njegovu mamu - rekla je devojka i ovaj trenutak povezala sa Edipovim kompleksom koji je razvio Sigmund Frojd. Edipov kompleks je osećanje naklonosti i seksualne želje ka roditelju suprotnog pola i neprijateljska osećanja poput mržnje i ljubomore prema roditelju istog pola.

Izazvala je mnogo komentara, naročito od ženskog pola. "Ako to nije crvena zastava, ne znam šta jeste", "To nije ni mamin sin, ja volim da kažem da je to mamin dečak", "Isto sam jednom doživela, užas", "Muškarci uvek idu za devojkama koje liče na njihove majke", glasili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading