Julija ima 45 godina i obožava mlađe muškarce: Otkrila je tajnu zašto više vole da se druže sa starijim ženama

Vesti 25.01.2023 20:30 1

Otkrila je da je ponosna što je kuguarka i da voli da izlazi sa mlađim muškarcima - i mnoge razloge zašto oni vole da se zabavljaju sa njom.

Julija ima 45 godina i obožava mlađe muškarce: Otkrila je tajnu zašto više vole da se druže sa starijim ženama

Printscreen/TikTok

45-godišnja Julija redovno deli najzabavnije delove života na TikTok-u.

Na jednom snimku, ponosna crvenokosa dama otkrila je razloge zašto mlađi muškarci padaju na starije žene. I čini se da imaju mnogo toga da ponude.

Julija je otkrila da postoji mnogo stvari koje starije dame mogu da daju mlađim muškarcima koje mlade žene ne mogu.

 Zatim je napisala: „Kako izlaziti sa starijom gospođom..."

  • „Nema drame"
  • „Jasna komunikacija.
  • „Razmaziću te"


Ali Julija otkriva da to nije sve što starije gospođe mogu da ponude mlađim muškarcima. U drugom snimku, ona je otkrila da svojim mlađim ljubavnicima često pravi domaće večere i vodi ih na odmor. Julija je prikupila preko milion pratilaca i preko 5,1 miliona lajkova u aplikaciji za deljenje videa. Njeni video snimci su očigledno stigli do prave publike jer su mnogi muškarci konstatovali da je mnogo bolje viđati se sa zrelom ženom. Jedan je napisao: „100% se slažem jer trenutno izlazim sa jednim i to je najbolja veza koju sam ikada imao. Drugi je prokomentarisao: "da.. bez igara bez drame." „Ništa nisam naveo osim činjenica, zato volim zrele žene“, napisao je treći. U međuvremenu, četvrti je dodao: "Gde da se prijavim." "Gde da se prijavim"....

 
Komentari (1)
Loading
Nišlija
25.01.2023 22:33

.. Sve zavisi od vaših očekivanja. Dama ima 45g i možda ne želi brak, dete, te je bacila karte na provod, možda ipak očekuje nešto više sa nekim mlađim.. Uz zdravlje i nešto sreće, svako ima šansu(e) da iskoristi vreme, kako misli da je najbolje..