Nakon što je popunila usne FILEROM, svaki put kada se prehladi, dešava se OVO: "Kajem se što sam ih uradila, kad bih samo mogla da vratim vreme"

Vesti 19.01.2023 20:30 0

Ako imate želju da popunite usne, ova priča će vas naterati da se ipak zapitate

Nakon što je popunila usne FILEROM, svaki put kada se prehladi, dešava se OVO: "Kajem se što sam ih uradila, kad bih samo mogla da vratim vreme"

Printscreen/Instagram

Kristina Krejtel je frizerka koja je pre par godina popunila usne filerom. Sada je na svom instagram profilu pokazala šta se dešava svaki put kada se prehladi.

- Evo zašto bih volela da nisam ubrizgavala filere u usne pre mnogo godina. Ovo se dešava skoro svakom od mojih prijatelja koji su ovo radili. Pritom, samo se pogoršava kako vreme prolazi. Da sam bila pametnija, nema šanse da bih ovo stavila u svoje telo. Postoje načini da prirodno imate veće usne! U iskušenju sam da rastvorim to što je ostalo u usni, ali to je samo još jedan toksin za uklanjanje toksina. Doduše, još ne znam ništa o rastvaranju. Dakle, postoji to - napisala je ona.

Ona kaže da je ubrizgavala filere oko pet, šest puta i od tada svaki put kada se prehladi, usne joj oteknu i taj otok vremenom pređe i u sinuse i ima problema sa disanjem.

Mnoge žene su u komentarima delile svoja iskustva a neke su ovaj video shvatile i kao upozorenje.

Nakon što je popunila usne FILEROM, svaki put kada se prehladi, dešava se OVO:

Printscreen/Instagram

 

 

-Drago mi je što sam videla ovo pre nego što sam donela neku pogrešnu odluku - napisala je jedna komentatorka.

- Hvala vam što delite istinu! Sledećeg petka uklanjam svoje i jedva čekam da se vratim u svoje pravo stanje - dodala je druga.

- Pre pet godina, stavila sam jedan ml filera u obraze i čim dobijem neku virusnu infekciju, obrazi mi postanu kvrgavi i otekli. Nikada više -  zaključila je treća.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading