Poznata VODITELJKA se otrovala: Rezultati pokazali ŠOKANTNU istinu, za sve krivi udisanje OVIH stvari!

Vesti 01.01.2023 13:45 0

A simptomi se kreću od blagih do fatalnih

Poznata VODITELJKA se otrovala: Rezultati pokazali ŠOKANTNU istinu, za sve krivi udisanje OVIH stvari!

Printscreen/Instagram

TV lice sa malih ekrana,Kristina Hol otkrila je da  je dobila trovanje živom i olovom, a za to krivi sve napuštene i oronule kuće u kojima je bila zbog prirode posla, jer se bavi i prodajom nekretnina.

Ona je pratioce na društvenim mrežama obavestila o svojoj dijagnozi nakon što je uradila bioterapiju koja otkriva prisustvo različitih toksina u telu. Voditeljka serijala koji se bavi istraživanjem starih kuća koje inače otkupljuje i renovira, tvrdi da je upravo na tim mestima zaradila trovanje.

- Moje skeniranje je pokazalo da imam trovanje živom i olovom - napisala je ona na društvenim mrežama i dodala da je to najverovatnije zbog svih starih i oronulih kuća. Takođe, u tankom crevu joj je pronađen prekomeran rast bakterija, a trenutno čisti organizam infuzijama i ishranom.

Trovanje živom i olovom može da se svrsta u kategoriju trovanja teškim metalima. To uključuje olovo, živu, arsen, bakar, gvožđe, cink i kadmijum. Takođe, trovanje teškim metalima možete da dobijete ako pojedete ili popijete nešto što je došlo u kontakt sa visokim nivoima metala, ili ako udišete kontaminiranu prašinu ili isparenja. Male količine ovih metala mogu da se odraze na funkciju različith organa u telu, ali preveliki unos može da bude i te kako šteta, pa čak i da dovede do smrtnog ishoda.

U nekim slučajevima simptomi uključuju glavobolje, povraćanje, bolove u stomaku, nedostatak apetita (anoreksija), zatvor, nejasan govor, promene u funkciji bubrega, neobično velike količine proteina u krvi (hiperproteinemija) i neobično bledu kožu koja je rezultat niskog nivoa gvožđa u crvenim krvnim ćelijama (anemija).

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading