Ostavio dragu bukvalno ispred OLTARA: Mlada se gušila u suzama, a evo zašto su njemu svi čestitali

Vesti 28.12.2022 17:30 0

Izvor je otkrio da je muškarac saznao da ga je mlada navodno prevarila "poslednji put" pre venčanja

Ostavio dragu bukvalno ispred OLTARA: Mlada se gušila u suzama, a evo zašto su njemu svi čestitali

Shutterstock

Mladoženja je otkazao svoje venčanje na dan ceremonije nakon što je saznao da je njegova mlada otišla da poseti svog bivšeg dečka u poslednjem trenutku. Par, koji nije imenovan, postao je viralan na društvenim mrežama nakon što je mladoženja snimljen kako odbija da sasluša svoju uznemirenu mladu i ostavlja je nasred ulice u Kasoi u Gani. Izvor je otkrio da je muškarac saznao da ga je mlada navodno prevarila "poslednji put" pre venčanja. Ali izveštaji kažu da je jedan od njenih prijatelja obavestio mladoženju o tome šta je uradila, što je dovelo do drame koja je izbila na ceremoniji.

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details

♬ original sound - dansiws

Mlada je snimljena kako plače i moli svog zaručnika za još jednu priliku, ali nije je dobila, kako prenosi Daily Star. Nakon što je cela situacija podeljena na TikToku, mnogi korisnici su rekli da su tužni zbog mladoženje, ali da im je drago što je saznao pre nego što bude prekasno. "Čoveku sve pohvale, ona može mirno da ode da se uda za svog bivšeg”, komentarisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Osoba koja je rekla mladoženji, ozbiljno ga je izbavila od zla. Kunem se da njihovo prvo dete ne bi bilo njegovo, već od njenog bivšeg dečka.”


 

Komentari (0)
Loading