Rođenoj SESTRI je zabranila da dođe na venčanje: Razlog je NEVEROVATAN i svi su je osudili

Vesti 21.03.2023 18:00 0

Žena je oduvek bila ljubomorna na svoju sestru za koju misli da je veoma lepa i tvrdi da je ne želi na venčanju jer ne želi da je ljudi porede sa njom

Rođenoj SESTRI je zabranila da dođe na venčanje: Razlog je NEVEROVATAN i svi su je osudili

Shutterstock

Suočila se sa odgovorom svoje porodice nakon što je svojoj sestri zabranila pristup intimnoj svadbenoj zabavi zbog njenog dobrog izgleda. Buduća mlada kaže da nije želela da bude u senci na svoj veliki dan, ali je odluka izazvala ozbiljne kontroverze, prenosi Mirror.

Žena je oduvek bila ljubomorna na svoju sestru za koju smatra da je veoma lepa, a bila je čak i kuma na njenom venčanju. Međutim, sada se udaje, ali je svojoj sestri zabranila da bude kuma i da prisustvuje venčanju, jer ne želi da se poredi sa njom na njen najvažniji dan. Obraćajući se korisnicima na Redditu, ona je dodala da njena sestra nije bila ljuta zbog isključenja sa venčanja, ali da je bila zaista uznemirena, a ostatak porodice se složio da je to bilo nepristojno.


- Mnogo sam razmišljala o tome i odlučila da je ne bude na mojoj svadbi. Želela sam samo jedan dan gde ne bismo stajali jedna pored druge, dok nas drugi porede. Želela sam da budem ona lepa žena koja stoji pred oltarom na svoj veliki dan. Uglavnom sam prevazišla svoju ljubomoru i prihvatila sebe i to kako izgledam i ko sam, ali mi je pomisao da je svi gledaju na mom venčanju skoro slomila srce, napisala je u objavi. Kasnije u postu, dodala je da je godinama bila na terapiji zbog problema sa samopouzdanjem, ali je priznala da nisu sve njene nesigurnosti nestale. Rođena je sa deformitetom lica zbog kojeg joj se vilica nije pravilno formirala, pa se trudi da se izbori sa tim što bolje može.

- Kada sam joj objasnila svoje razmišljanje, počela je da plače. Nije se naljutila na mene, ali je rekla da je stvarno povređena što ću je isključiti zbog njenog izgleda. Razumem njenu poentu, ali ona mora da razume i moju - dodala je. Njihovi roditelji su se složili da to nije bila dobra odluka i da je pogrešno što je tako povredila sestru. Ali nakon razgovora sa svojim partnerom, srećni par je odlučio da ipak ne pravi svadbu, a ona se izvinila sestri što je pustila da joj nesigurnosti smetaju. Mnogi korisnici Reddita stali su na stranu sestre i smatraju da se mlada prema njoj ponašala nerazumno.

„Ne mogu ni da zamislim da ostavim sestru van svog venčanja zbog njenog izgleda, ili još gore, zbog moje nesigurnosti u vezi njenog izgleda“, napisao je jedan korisnik. - Moja najbolja drugarica je igračica i neverovatno privlačna, a ja sam bucmasta i prosečnog izgleda. Mnogo mi je više značilo da je imam pored sebe zbog onoga što mi znači i nije me bilo briga kako će nas drugi gledati – dodala je druga žena.

Komentari (0)
Loading