Pre porođaja je pojela KIFLICE i za malo da joj ODUZMU dete: Sada ona upozorava druge porodilje da ne naprave istu GREŠKU

K.Ć. Vesti 08.11.2022 17:00 0

Na TikToku, mlada majka ispričala je o neprijatnoj situaciji koja ju je zadesila na dan porođaja

porođaj

Shutterstock

Neposredno pre carskog reza morala je da se objašnjava sa socijalnim radnicima koje je pozvala bolnica. Situacija je bila ozbiljna. Bila je u opasnosti da joj oduzmu bebu, a sve zbog ... kiflice koju je pojela za doručak.

Kejtlin Mari Riči iz Nju Džersija postala je majka 2. oktobra. Rodila je zdravog dečaka, ali nije sve išlo po planu, o čemu je ispričala na TikToku.

Na zakazani datum otišla je u bolnicu. Odlučeno je da se porodi carskim rezom. Pre nego što se to dogodilo, međutim, morala je da prođe testove i standardni test na drogu. Ova 29-godišnjakinja je bila ubeđena da su to rutinske aktivnosti i ničega se nije plašila.

 

 

- Nisam bila zabrinuta - rekla je ona.

- A onda su se vratili i rekli da je moj test pozitivan na opioide. Pomislila sam: opioidi?! Ne, definitivno ne. Da li ste pogrešili uzorke? Bila sam zbunjena - dodala je Riči.

Odjednom ju je medicinska sestra upitala da li je nešto jela sa makom. Tada su ona i njen muž shvatili da doručkuju đevreke sa makom. Kako im je njihov doktor kasnije objasnio, jedenje je uzrokovalo da test da lažno pozitivan rezultat. Od maka, tačnije mleka se pravi, između ostalog, morfijum. Ponekad se, usled nepravilnog tretmana, male količine narkotične supstance nalaze i u žitaricama koje se koriste u proizvodnji hrane. Obično su to količine u tragovima koje ne izazivaju narkotično stanje.

Par se uverio da to nije ništa, a da je količina maka premala da naškodi njihovoj bebi. Međutim, prema procedurama, bolnica je morala da prijavi slučaj službenicima za zaštitu dece.

Službe su se pojavile u bolnici i ispitale roditelje pre porođaja. Riči je morala da uradi drugi test u prisustvu socijalnih radnika – odnosno da urinira u čašu. Test je bio negativan, baš kao i onaj koji je urađen nakon rođenja njenog sina. To, međutim, nije okončalo slučaj.

 

@caitlynmariericci The best month of my life 💙 I always want to remember him this small 💙 #maternity #newborn #onemonthold #pregnancy #postpartum #fypシ #fyp #viraltiktok ♬ Home - Edith Whiskers

 

Zvaničnici su otišli ​​da pregledaju porodičnu kuću. Proverili su da li postoje odgovarajući uslovi za dete i da li u njemu nema lekova. Kada se Riči vratila iz bolnice sa sinom, sve je bilo ok. Od tada mladi roditelji nisu imali nikakve informacije o istrazi koja je pokrenuta u njihovom slučaju. Amerikanka je priznala da je zabrinuta zbog toga.

Žena je odlučila da ispriča šta joj se dogodilo kako bi upozorila druge buduće majke. Da je znala za posledice jedenja maka pre porođaja, nikada to ne bi učinila . Priznala je da je bila ljuta na doktora koji je nadgledao njenu trudnoću. Ona misli da je trebalo da je upozori. Moglo je sve da se završi tako što bi joj oduzeli dete!

Komentari (0)
Loading