Mladenci ŠOKIRALI gosta nakon svadbe: Pogledali su snimak i ODMAH mu dostavili RAČUN bez trunke sramote

Vesti 23.09.2022 10:44 0

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit osvanula je zanimljiva prepiska između mladenaca iz Velike Britanije i gosta na njihovoj svadbi kojeg su neprijatno iznenadili nekoliko dana nakon svadbe.

Mladenci ŠOKIRALI gosta nakon svadbe: Pogledali su snimak i ODMAH mu dostavili RAČUN bez trunke sramote

Shutterstock

Naime, mladenci su ga naknadno kontaktirali kako bi ga obavijestili da im mora platiti oko 500 dinara za još jedan komad svadbene torte, jer je platio jedan, a pojeo dva komada.

Prema rečima gosta koji se požalio na društvenoj mreži, mladenci su goste obavestili na dan venčanja da im je potrebna pomoć pri plaćanju svadbene torte te da bi svi gosti trebalo da plate 3,66 funti za parče torte, prenosi Mirror.

Prozvani gost kaže da je platio toliko za parče torte i više o tome nije razmišljao sve dok nekoliko dana kasnije nije primio poruku. Novopečeni bračni par poslao mu je snimak ukazujući mu da se na njoj vidi da je dobio dva parčeta svadbene torte, a platio je samo za jedan.

„Najavili smo da svaki gost mora da plati po parčetu i primetili smo da si platio samo jedno parče. Možeš li, molim te, da pošalješ 3,66 funti što je pre moguće“, napisali su mu.

Taj potez osudili su brojni korisnici Reddita. „Ako ne možete da priuštite tortu za svoje goste, onda je nemojte ni poslužiti“, stoji u jednom od komentara. Drugi korisnik je pak predložio da im u odgovoru navede troškove za put, odeću za venčanje i dnevnicu i od toga oduzme cenu torte i zamoli ih da mu vrate razliku.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading