Ispovest jednog Vitomira: "Zahvaljujući činjenici da imam ljubavnicu, moj porodični život je procvetao"

Naj žena Vesti 11.10.2021 08:30 0

Vitomir veruje da je zahvaljujući njegovoj ljubavnici njegov porodični život odjednom postao divan. Dosadila mu je rutina, izgubio je volju da učini bilo šta. U međuvremenu, odnos sa strane dao mu je krila

Ispovest jednog Vitomira: "Zahvaljujući činjenici da imam ljubavnicu, moj porodični život je procvetao"

Shutterstock

- Supruga i ja smo u braku skoro 20 godina, imamo troje odlične dece. Imamo i novca, ali životna radost je nestala. Ženi je dosadan bračni se*s, ona to tretira kao neprijatnu dužnost. Odlučio sam da ću tražiti nešto što bi me izbacilo iz stagnacije - kaže on.

Zato što više nisu uživali u kupovini u skupim prodavnicama, novim automobilima ili putovanjima u inostranstvo. Žena ga je često nervirala, gubio je strpljenje sa decom. Ponekad se pitao da li mu je život trebao biti ovakav?

On ima uspešnu karijeru, njegova supruga ima notarsku kancelariju. Imaju dosta novca, imaju lepu kuću, kupili su mnogo nekretnina kao zajedničko ulaganje.

- I sve je trebalo da bude odlični. Međutim, godine prolaze i našao sam se u nekoj stagnaciji. Bavim se sportom, skijam, nažalost, sve manje stvari me zabavlja - kaže Vitomir.

Tvrdi da je zahvaljujući tome što je upoznao Agatu, život ponovo dobio boje. Agata je mnogo mlađa od njega, još uvek studira, živi u garsonjeri koju je platio Vitomir. Upoznali su se na događaju na kojem je radila kao domaćica. Zapao joj je za oko, i on je zgodan, zreo čovek. Započeli su razgovor, razmenili su brojeve telefona, jer je devojka rekla da za vikend traži honorarni posao. Nakon nekog vremena nazvao je i dogovorili su se da popiju kafu.

- Ona je mlada. Ima potpuno drugačiji pogled na svet od mene i, suprotno izgledu, mnogo učim od nje. Razgovor je bio divan, odlučili smo da se ponovo vidimo - kaže.

Nakon nekoliko viđenja, poželeli su da budu zajedno, ali sami. Vitomir je rekao kod kuće da ide na poslovno putovanje i za vikend je odveo Agatu u pansion u maloj šumarskoj kućici.

- Naravno da smo legli jedno sa drugim. Se*s sa takvom devojkom je poput čaše izvorske vode. Mlada, divna, pomalo stidljiva, fantastično oblikovana sa baršunastom kožom - kaže on.

On je od početka jasno stavio do znanja da se mogu viđati, ali bez planova za budućnost. Neće se razvesti od žene, neće ostaviti decu. Ako je Agata zadovoljna s tim, samo napred. Niti će biti ljutnje prema njoj ako sretne dečka. Pošto je Agata iznajmljivala stan sa svojim prijateljima, jer si nije mogla priuštiti sama svoj stan, Vita je za nju iznajmio elegantan studio apartman. Sa njegovim prihodima, bez troškova, za devojku je to velika finansijska podrška. Voli da joj kupuje skupe stvari, kad god joj dođe u posetu.

Devojka nikada nije želela ništa od njega i ne zahteva nikakve poklone.

Tvrdi da je Agata potpuno promenila život cele njegove porodice. Vita više strpljenja sa decom, igra se s njima, šali, nalazi više vremena za njih. Svoju ženu je takođe gledao drugim očima, trudi se da bude fin i pristojan. Ne tera je na se*s, postao je opušten i veseo.

- Neko će reći da je to kajanje. Reći ću da to nije tačno. Mislim da nikoga ne povređujem. Ja sam diskretan, ne bih želeo da uznemirim svoju ženu. Činjenica da trošim nešto novca na Agatu to ne utiče na naše kućne kupovine. Mislim da mi samo ovi sastanci daju moć. Ovo je potpuno novo u mom životu - kaže on.

Ne zna da li njegova žena nešto sluti, ali ona ništa ne pokazuje. Otkad se on promenio, i ona je postala opuštenija i srećnija. Možda ona ništa ne sumnja, jer dugo vremena svako ima svoj život, on se bavi sportom, sastancima, izletima u SPA. 

- Ponekad se pitam šta bih uradio da saznam da i moja žena ima nekoga? Mislim da bih se radije pretvarao da ne znam ništa ako to ni na koji način ne bi uticalo na naš odnos u porodici. Imam utisak da smo u braku ušli u fazu prijateljstva, što bi bilo nemoguće bez Agate. Suprotno pojavljivanju, ljubav je učinila da naš porodični život procveta. Bez nje bih bio frustriran momak koji bi optuživao svoju ženu što neće da ide u krevet sa mnom - kaže Vitomir.

Komentari (0)
Loading