Ženu su zbog DECE pokušali da IZBACE IZ AVIONA: Nepoznata žena joj je PRITEKLA U POMOĆ i kaže da joj je vratila VERU U LJUDE

Vesti 26.07.2022 16:00 0

Majku su pokušali da izbace iz aviona zbog dece koju je držala u krilu. Jedna žena joj je bez mnogo razmišljanja pritekao u pomoć. Putovanje sa decom može biti teško iskustvo

Ženu su zbog DECE pokušali da IZBACE IZ AVIONA: Nepoznata žena joj je PRITEKLA U POMOĆ i kaže da joj je vratila VERU U LJUDE

Shutterstock

 

Deca vas često dovode u neprijatne situacije. Zahtevni su i trebalo bi da vodite računa o njima čak i ako putujete na kratke udaljenosti.

Može biti još izazovnije ako je oko vas mnogo nepoznatih ljudi. Deca imaju svoj raspored za spavanje i jelo, a ako nešto ne bude kako su navikli, oni će se iznervirati i onda to preneti na druge putnike. Morate da ih učinite srećnim tokom celog putovanja, a istovremeno vodite računa o tome gde idete i kada treba da stanete i izađete.

Majka je imala neprijatno iskustvo u avionu

Žena iz Bostona umalo je doživela veoma neprijatno iskustvo u avionu. Ali super-mama joj je pritekla u pomoć. Dotična žena bila je na letu za Boston sa svojim blizancima kada su je zaposleni u avionu zamolili da izađe. Avion je trebalo da poleti za Boston, svi putnici su bili u njemu, a osoblje je moralo da se uveri da je sve u redu. Ali situacija je od samog početka bila veoma neprijatna. Let je kasnio dva sata i bio je prebukiran. U Bostonu je trebalo da bude za 45 minuta, ali su putnici prvo čekali dva i po sata na poletanje. Tada je let bio pun ljudi pa je osoblje moralo da prebaci prtljag ispod aviona. Majka je nosila svoje blizance u autosedištu, ali osoblje je reklo da ne može da koristi to sedište. Žena nije imala izbora nego da obe bebe drži u krilu. Ali to je bilo protivno pravilima leta i ženi je rečeno da mora da se iskrca.

Nije bilo sigurno držati obje bebe na krilu u isto vrijeme 


Pre nego što je počela da stavlja bebe u krilo, član osoblja joj je rekao da to ne radi. Bezbednost putnika je bila prioritet tokom leta, a avion nije mogao da poleti ako sve nije bilo po pravilima. Nažalost, nije bilo bezbedno držati obe bebe u krilu u isto vreme.

Portparol je rekao: „Putnici su naš glavni prioritet, kao i pravila putovanja FAA (za maske za kiseonik) koja dozvoljavaju samo jedno dete na krilu u jednom redu. Majka nije imala izbora nego da napusti let. Ali jedan putnik je odlučio da joj pomogne i rekao da će uzeti jednu bebu i držati je u krilu.

Ta putnica je putovala istim letom i ponudila svoje krilo za jednu bebu dok majka drži drugu. Taj putnik i majka se nisu poznavale – bili su potpuni stranci!


Jedna putnica je ponudila svoje krilo

Ta putnica nije ponudila samo svoje krilo već i svoju ljubaznost i brinula se o bebi kao da je njeno dete. Nije samo dala bebi mesto da sedi, već se pobrinula da joj bude udobno. Blizanci su bili mlađi od 6 meseci, što je značilo da im je trebalo malo više nege - i to im je ovaj putnik pružio. Nahranila je dete i otpevala mu pesmu kako bi se uverila da mu je udobno i da mu mama ne nedostaje.

Najbolji deo?

Beba nije zaplakala ni jednom tokom celog leta. Putnica se zaista brinula o tom detetu kao o svom. Ceo događaj snimio je drugi putnik koji je to objavio na Fejsbuku. Blogerka Mekenzi Marfi je na Fejsbuku postavila slike i opis celog događaja. Ona napisala: „Srce mi još kuca. Pouka ove priče je da kada vidite ljude kojima je potrebna pomoć, onda im pomozite i uradite pravu stvar." Marfi je takođe dodala da joj je ovo nasumično dobro delo „vratilo veru u ljude“.
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading