Zbog "VRELIH akcija u TROJE" upropastili su sebi ŽIVOT: Od nepozvanih gostiju do "muških koji više vole muške", ovo su NAJGORA iskustva!

Vesti 21.03.2023 22:00 0

Pozivanje drugih ljudi u svoj krevet je uvek teško - posebno ako ste u vezi

Zbog "VRELIH akcija u TROJE" upropastili su sebi ŽIVOT:  Od nepozvanih gostiju do "muških koji više vole muške", ovo su NAJGORA iskustva!

Shutterstock

Postoji mnogo razloga zašto grupni seks može da pođe po zlu.

Zamolila sam žene da mi ispričaju svoje priče o trojkama koje nisu išle po planu“, rekla je Trejsi Koks za Dejli mejl.

– Evo tri najzanimljivije priče (a verujte, konkurencija je bila velika!)

Postalo je bolno očigledno da je moj dugogodišnji dečko gej

Isla je imala 18 godina kada je upoznala svog dečka. Bili su zajedno pet godina pre nego što su predložili trojku sa drugim muškarcem. Seks je oduvek bio najslabiji deo njihove veze, ali sve ostalo je bilo toliko savršeno da nju nije baš bilo briga. „Nikada nisam bila oduševljena seksom, tako da nisam previše razmišljala o tome“, kaže Isla. Shvatila sam da želi nova uzbuđenja. Ono što mi nije palo na pamet je da testiram da li je naš mlak seks rezultat dugotrajne veze... ili nešto treće. Kada mi je predložio da napravimo trojku sa drugim muškarcem, bila sam šokirana.

Bili smo toliko bliski i toliko zaljubljeni da mi nije palo na pamet da pozovem nekoga u krevet. Trebalo mi je sto godina da odlučim šta da radim i konačno sam se složila sa tom idejom. Još uvek nisam sigurna zašto sam pristala na to.

Rekao je da ima prijatelja kojeg je upoznao na poslu koji bi bio spreman za seks u troje. Pitala sam ga zašto želi da eksperimentiše u seksu sa nekim sa posla, a on je odgovorio da su se zbližili na poslu.

Kada je stigao taj dan, moj dečko je bio uzbuđen kao i uvek. Momak je stigao i izgledao je stvarno dobro. Moj dečko nije mogao da skine pogled sa njega što me je veoma posramilo.

Svi smo popili piće i otišli ​​u krevet. Momak me je poljubio i moj dečko me je pogledao, ali kada sam rekla, "Možeš i njega da poljubiš', nije čekao ni sekund pre nego što je zgrabio momka i poljubio ga kao da me nikad nije poljubio. Bili su posvuda jedno preko drugog, opipali tela i pitali me za dozvolu da nastavim.

Klimnula sam glavom, naslonila se i posmatrala ih na krevetu. Mislim da je možda deo mene bio sumnjičav poslednjih godinu dana, ali konačno sam sebi priznala da je čovek koga sam volela pet godina gej.

Kada sam mu rekla da je očigledno gej,  on je počeo da jeca i govori da se nadao da će, ako doživi seks sa muškarcem, ipak ispasti heteroseksualac. Ali oboje smo znali da se dogodilo upravo suprotno.

Raskid je bio nepodnošljivo bolan za oboje. Nikada nisam mislila da ćemo ostati prijatelji, ali otprilike godinu dana nakon toga, shvatila sam da mi više od svega nedostaje prijateljski deo našeg odnosa. Poslala sam mu poruku i on me je nazvao za nekoliko sekundi. Danas su stvari među nama drugačije.
Prihvatio je mog novog dečka i jako su dobri jedno prema drugom, a ja se dobro slažem sa njegovim momcima, on još uvek nije spreman za ozbiljnu vezu. Pitam se, da nisam pristala na seks u troje, koliko bi se još zavaravala da je strejt.

Prijatelj moje sestre je ušao u sobu. Bio je to najgori trenutak u mom životu.

Hana ima 30 godina i radi u industriji lepote. Imala je seks u troje sa dečkom i devojkom u pratnji. Ali u jednom trenutku u prostoriji su bile četiri osobe.

Izlazila sam sa tipom koji je gomilu puta imao trojku, ali ja nikad nisam imala i bila sam radoznala. Rezervisao je hotelsku sobu u Londonu za moj rođendan i našalio se da će uključiti i damu u pratnji. Nasmejala sam se i rekla "Nema šanse!" ali onda sam pomislila, "Zašto ne?" Dozvolila sam mu da odabere devojku (on je to uradio onlajn), ali sam morala da dam svoje konačno odobrenje. Imala je maslinastu kožu i tamnu kosu i bila je lepa. Bravo za mene!

Kada se pojavila, bila je privlačna plava devojka, u kasnim dvadesetim, istočnoevropska, sa visokim repom, u kaputu boje senfa koji sam imao na oku u Zari. (Ni blizu fotografijama i opisima sa interneta, ali sam već pretpostavila da je sve to prevara!)

Moj dečko je natočio šampanjac koji smo naručili i odjednom je bila gola, osim malih, običnih tangi bez ukrasa. Pogledala sam njeno telo i laknulo mi je kada sam videla da iako ima dobro telo, nije preteće dobra. Njene grudi su bile malo labave. Imala je ravan stomak, ali normalne devojačke butine - uopšte nisu bile savršene. Skinula sam se i legla na krevet.

Neko vreme smo se ljubili što mi je bilo veoma seksi. Sjajno se ljubila i bila je mnogo bolja od većine muškaraca. Imala je ukus paste za zube i njena usta su bila mnogo mekša od muških. Potpuno drugačije od onoga kako se osećate iz muških usta i jezika.

Da budem iskrena, nekako sam zaboravila da je moj dečko uopšte bio u sobi. Bio sam tako radoznala. Imao je stroga uputstva da posmatra sve dok mu nisam dao dozvolu da nam se pridruži. Ono što nisam shvatila je koliko je pića popio dok nas je posmatrao. Pitao je da li želimo da naruči još šampanjca, a ja sam rekla da.


Ono što nisam očekivala je da će naručiti isporuku. Bio je strašno pijan i jednostavno nije razmišljao. Čula sam kucanje na vratima i pomislila da je uzeo flašu od konobara, ali sledeće što sam osetila bio je neko drugi u sobi. Sela sam, šokirana što je pustio nekoga da uđe dok sam ljubila ženu na krevetu, i pogledala u oči čoveka koji nam je doneo šampanjac. Poznavala sam ga!

Bio je to najneugodniji trenutak u mom životu. Konobar je bio prijatelj moje sestre sa fakulteta i bio je sa nama na večeri. Brzo sam sakrila lice, ali sam po njegovoj reakciji znala da me je prepoznao. Kada je otišao, vikala sam na svog dečka kao nikada ni na koga. Kakav idiot! Šta je mislio? Devojka je odmah otišla, a i ja.

Nakon toga smo raskinuli, a ja sam mesecima živela u strahu da će moja sestra sve saznati.

Tako sam upoznala svog verenika, ali smo na kraju zbog toga raskinuli

Kloi (26) je putopisac i imala je odnos sa dvojicom muškaraca dok je bila na putovanju u poznatom ostrvskom letovalištu. Njena trojka završila se u suzama, a na kraju i raskidom veridbe

Brzo sam se sprijateljila sa dvojicom mladića koji su bili deo posade na našoj jedrilici u odmaralištu. Oboje su flertovali sa mnom i bilo je jasno da žele da spavaju sa mnom. U jednom trenutku njih dvoje su počeli da se takmiče ko će da me osvoji, ali na zabavan neozbiljan način.

Moje poslednje noći smo svi otišli ​​u odmaralište i popili gomilu alkohola. Kada se bar zatvorio, izgledalo je nepristojno da ne odem kod njih na žurku. Bili su zgodni i zabavni, i obojica su me snažno privčačili, što je bio veliki podsticaj za moj ego.

Ubrzo sam počela da se ljubim sa jednim od njih, a onda je drugi rekao da je to nepravedno. Svi smo se preselili u krevet i imali smo seks u troje. 
Sećam se da sam bila veoma uzbuđen, a ne primoran. Mislim da sam se šalila da su to isplanirali, a oni su se nasmejali i priznali. Bilo je jasno da u svakom trenutku mogu da kažem ne, ali nisam želela.

Mlađi je bio prvi u meni i bilo je neverovatno. Dopao mi se, ali mi se stariji više dopao i posegla sam za njim. Nekako je odgurnuo drugog momka i onda je bio u meni. Njihovi stilovi u seksu su bili radikalno različiti: on se više kretao i ljubio me posle seksa, dok mlađi nije. Ne znam kada sam prestala da uživam, ali odjednom je bilo previše. Prešlo je od osećaja udobnosti do osećaja da više nemam kontrolu nad onim što se dešava. Kao da je neko pritisnuo prekidač: tako brzo! U jednom trenutku sam stenjala, u sledećem sam plakala. Svi smo bili toliko pijani u ovom trenutku da je nešto moralo da krene naopako.

Odmah su obojica stali. Stariji me je milovao i sećam se da je mladić rekao: 'S ***, jel ona dobro?'. Obojica su bili ok momci i nijedan nije želeo da radi nešto što ja nisam želela. Do tog trenutka sam bila željn kao i oni.

Na kraju sam ostala u kontaktu sa starijim momkom. Otprilike tri meseca nakon toga došao je da živi kod mene i zaprosio me. Mislim da bih se udala za njega da se nismo upoznali na način na koji smo se upoznali, ali na kraju nas je to uništilo.

Bilo mi je neprijatno, a on je bio paranoičan što sam više uživala u seksu sa njegovim prijateljem nego sa njim. (Zašto, ne znam.) Da nisam posle toga imala kontakt sa njima, verovatno bih se sećala ovog iskustva sa osmehom. Razmišljala sam o braku i deci i odlučila da ne želim da se trzam ceo život svaki put kada bi neko pitao kako smo se upoznali. A onda sam otkazala venčanje.




.


 

Komentari (0)
Loading