Na dan VENČANJA svekrva pokušala da UBIJE mladu: Gurala joj kolač u usta, a onda je MLADOŽENJA shvatio njenu nameru, nije se lepo provela!

K.Ć. Vesti 11.08.2022 08:05 0

Da ima raznih ljudi, ima i da se dešava svašta, dešava se. Tome je svedočila i jedna organizatorka venčanja, koja je na svom TikToku podelila jednu veoma zanimljivu priču

Na dan VENČANJA svekrva pokušala da UBIJE mladu: Gurala joj kolač u usta, a onda je MLADOŽENJA shvatio njenu nameru, nije se lepo provela!

Printscreen/TikTok

Po njenim rečima, na jednom venčanju koje je ona organizovala, ceremonija se pretvorila u horor scenu. Naime, svekrva je pokušala da otruje mladu na dan svadbe.

Kako tiktokerka kaže, svekrva je pokušavala na silu da mladi gurne kolač u usta koji bi mogao da je ubije, nakon čega je sve eskaliralo u ogromnu svađu i taj dan se pretvorio u najgoru noćnu moru.

U videu koji je naslovila "Greška ili sabotaža", Keli je objasnila kako je svekrva pokušala da otera mladu u bolnicu na dan venčanja.

- Sve je počelo normalno. Dobila sam poruku u dokumentima na kojoj piše da je mlada jako alergična na kokos. Naravno, poslastičari su to znali pa u tortu nisu stavili kokos - opisala je organizatorka Keli.

Kako je slavlje teklo, organizatorka je primetila jedan detalj koji je začudio.

- Mladoženjina majka je rekla: "Ja sam ih naručila. Htela sam da se postaram da ima dovoljno deserta". U redu, to zapravo i nije toliko neobično - rekla je Keli.

No, nakon što su mladenci isekli tortu situacija je postala nalik hororu. Mladoženjina majka uporno je terala mladu da proba jedan od kolača koje je naručila.

- Prinosila ga je njenim ustima, a mladoženja ju je zaustavio i rekao: "Mama, znaš da je alergična" - opisala je organizatorka i dodala da je kolač bio prekriven kokosom.

- Nitko u prostoriji se nije pomerio. Mladoženja je otvorenih usta buljio u majku. Mlada je izgledala prestravljeno i uplašeno, i ja bih na njenom mjestu. A mladoženjina majka koja je pokušala da otruje buduću snaju izgleda kao da je boli briga. Onda je situacija eskalirala. Mladoženja je poludeo i bacio kolač koji je uzeo od supruge. Zacrveneo se i počeo da viče na majku: "Užasna si osoba, nikad nisi podržavala našu vezu, ovo je novo dno, čak i za tebe. Mogla si da je pošalješ u bolnicu. Mogla je da doživi anafilaktički šok" - prepričala je Keli.

Mladoženja se navodno drao na majku sve dok se ona nije okrenula prema njemu i mirno rekla: "Dragi, nezgode se događaju svakoga dana".

Nakon toga se vratila na svoje mesto, uzela stvari i otišla s venčanja.

Svi koji su pogledali video su ostali šokirani i zatečeni sa ovom pričom. Neki su uvereni da će mladoženjina majka ponovno pokušati da naudi snaji, dok drugi hvale mladoženju koji se suprotstavio majci.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading