Bol u stomaku otkrio bizarnu istinu: Mladić nije ni slutio šta se nalazi u njegovim crevima, ovo je da vam se okrene želudac

Vesti 20.10.2024 09:50 0

Nakon ovog šokantnog otkrića, tim lekara brzo je reagovao, koristeći sofisticiranu endoskopsku opremu...

muškarac

Shutterstock

U bolnici u Nju Delhiju, lekari su ostali bez teksta nakon što su tokom rutinske endoskopije otkrili živu bubašvabu, dugu čak tri centimetra, kako se krije u tankom crevu 23-godišnjeg pacijenta.

Nesrećni mladić se javio lekarima nakon što je nekoliko dana patio od bolova u stomaku i problema s varenjem, a verovao je da su tegobe počele nakon što je konzumirao uličnu hranu na noćnom marketu.

Horor otkriće tokom endoskopije

Niko od lekara nije bio spreman za ono što će pronaći.

"Dok smo istraživali uzrok pacijentovih simptoma, slučajno smo uočili živu bubašvabu u njegovom tankom crevu dužine oko 20 milimetara," izjavio je dr Šubam Vacija za Indijan ekspres i dodao: "Bili smo potpuno zapanjeni kako je insekt uspeo da preživi u ovakvim uslovima."

endoskopija

Shutterstock

 

Nakon ovog šokantnog otkrića, tim lekara brzo je reagovao, koristeći sofisticiranu endoskopsku opremu da usisa insekta i ukloni ga iz tela pacijenta. Lekari su upozorili da bi bubašvaba mogla izazvati ozbiljne zdravstvene komplikacije, uključujući infekcije, ukoliko bi ostala unutra.

Kako je bubašvaba završila u crevima?

Postavlja se pitanje: kako je bubašvaba uopšte dospela tamo? Dr Vacija spekuliše da je insekt mogao da se provuče kroz pacijentovo grlo dok je spavao ili je slučajno progutan tokom posete noćnom marketu.

buba

Shutterstock

 

Bilo kako bilo, ovo bizarno iskustvo nije jedini slučaj - prošlog meseca, sličan incident dogodio se u Kini, gde je čovek slučajno, u snum progutao bubašvabu i tri dana se žalio na užasan zadah.

Ovaj šokantan slučaj je samo još jedan podsetnik na važnost pažnje prema higijeni, posebno kada je u pitanju konzumacija ulične hrane, ali i bizarna opomena da čak i dok spavamo, stvari mogu poći po zlu na načine koje ne bismo ni pomislili. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading