"Praznim muške bankovne račune i to mi je zanimanje": Svi to vole, a ne traže mi ništa zauzvrat!

Tatjana Badarević Vesti 19.10.2024 13:50 0

"Kraljica" Aleksis je ušla u svet finansijske dominacije, gde su njene mušterije kao njeni robovi, mole je da troši njihov novac samo zato što je privlačna

Aleksis

Printscreen/Instagram

Samoproglašena Kraljica Aleksis je finansijska domina čiji stil života finansiraju muškarci koji je mole da koriste njihov novac. Aleksis ističe da su joj muškarci dobrovoljno slali novac kako bi mogla da priušti Mercedes-Benz, luksuzne torbe, skupe cipele i raskošne odmore.

- Zaslužujem to! Ja sam lepa i inteligentna žena. Merilin Monro je jednom rekla: "Zar ne znaš da je muškarac bogat kao što je devojka lepa?" - izjavila je jutjuberka.

Aleksis objašnjava kako je ušla u svet finansijske dominacije, gde su njeni podložni partneri poznati kao "pay pigs" ili "robovi". Kaže da je sve počelo prodajom slika svojih stopala

 

 

- Jednog dana sam naišla na YouTube video u kojem devojka priča o prodaji slika stopala onlajn, i to je bila prekretnica za mene. Tog dana sam prodala slike svojih stopala i zaradila nešto novca. S vremenom su neki muškarci dolazili samo po sadržaj vezan za stopala, ali neki su hteli da ih onlajn dominiram, pa sam to isprobala - ispričala je.

- Pravim dominacijske sesije putem četa i to je postalo jedno od mojih omiljenih stvari. Došlo je prirodno. Jednog dana me dečko kontaktirao i pitao može li mi poslati novac - prenosi Express.

- Pitala sam ga šta želi zauzvrat, a on je rekao ništa… Bila sam stvarno iznenađena. Samo je hteo moje podatke za uplatu i to je bilo to - kaže Aleksis. Iako je isprva bila oprezna i pomislila da bi to mogla biti prevara, podelila je svoje bankovne podatke i posmatrala kako novac počinje da pristiže. U periodu od sedam nedelja, Aleksis tvrdi da je na njen račun uplatio 15.000 funti.

 

 

Iako finansijska dominacija ne mora uključivati intimnost, ponekad se dogodi da muškarac želi da se oseća poniženo, pa Aleksis dobija neobične zahteve.

Do sada, Kraljica Aleksis na Jutjubu ima više od 38.000 pretplatnika otkako je započela u decembru 2021., što zasigurno doprinosi njenoj finansijskoj situaciji.

Kao što je navodno rekla njena majka: "Bolje je plakati u Mercedesu nego na biciklu." Slično kao balkanska verzija: Plakati u Jugu ili Poršeu?

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading